Exclusivitate: Romania ramane fara un reprezentant la Absa Cape Epic

726

 Catalin Spranceana si belgianul Hans Comijn de la Team BikeXpert Wild Olive au fost implicati intr-un accident in timp ce se aflau in cantonament in Turcia. Cei doi se pregateau pentru celebra cursa de mountain bike din Africa de Sud , Absa Cape Epic.  Catalin Spranceana s-a ales cu cateva coaste rupte si se afla in acest moment intr-un spital din zona Antalyei.„Eu tot timpul am noroc. Nu acelasi lucru se poate spune si despre Catalin”, a comentat Hans Comijn la o postare pe o pagina de facebook care il infatisa intr-o rezerva de spital.

In aceste conditii cei doi si-au periclitat participarea la super competitia din Africa de Sud. Cu doar 24 de ore inainte de accident Catalin Spranceana declarase pentru aimx.ro:  „Pana pe 2 martie vom pedala in Turcia. Ne-am propus o medie de 100 de km pe zi. Este al treilea an cand merg acolo in cantonament. Sunt conditii foarte bune de cazare, dar si de pregatire. Relieful este muntos. Vom pedala pe un drum de coasta pe care poti sa urci de la nivelul marii pana la 1000 de metri altitudine”. 

Absa Cape Epic se va desfasura intre 19 si 26 martie, iar singurii reprezentanti ai Romaniei raman Tudor Oprea si Lucian Logigan de la Scott Geiger Team.

Photo Credit: facebook Iancu Valentin, Absa Cape Epic