Final la Campionatele Europene de Atletism pentru tineret la Gavle, in Suedia

391
Final la Campionatele Europene de Atletism pentru tineret la Gavle, in Suedia

Final la Campionatele Europene de Atletism cu trei medalii castigate la sub 23 de ani. La Gavle, in Suedia au castigat medalii Andrea Miklos ( la 400 metri), Claudia Prisecaru (la 3000 obstacole) şi Alexandru Novac (la sulita).

Final la Campionatele Europene de Atletism cu trei atleti in ultimul act la triplusalt. Razvan Grecu ( de la CS Farul Constanta) colegul sau Florin Visan si Alexandru Tache ( cu dubla legitimare la CSU Pitesti si Roman).

Razvan Grecu s-a clasat pe cinci (16,45 metri). Este un record personal pentru constanteanul antrenat de Daniel Cojocaru. Florin Visan, antrenat de Carmen Botea s-a clasat al 8-lea, cu 16,15 metri. Alexandru Tache a fost al 10-lea (15,86 metri). A castigat Er Necati din Turcia (17,37 metri). Este cea mai buna performanta mondiala a sezonului la aceasta categorie de varsta.

Alexandru Novac a castigat medalia de argint la aruncare sulitei cu o aruncare de 81,75 metri. Obiectivul lui Alex este calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokyo, iar la Campionatul Mondial de la Doha sa prinda finala!

Alexandru Novac este intr-un progres evident! Atletul din Adjud a concurat anul trecut la Savona. A aruncat 80.17 si a a facut recordul competitiei din Italia.
Novac a participat pentru Romania si  la Cupa Europei de aruncari lungi. La Leiria, in Portugalia a castigat  la sulita, la sub 23 de ani. Detalii aici!

Final la Campionatele Europene de Atletism pentru tineret la Gavle, in SuediaFinal la Campionatele Europene de Atletism de tineret la care Claudia Prisecaru a castigat medalia de bronz la 3.000 metri obstacole.

Sportiva de la CSM Focsani 2007 este antrenata de Cristian Orza. Timpul Claudiei a fost 9:53.21 cel mai bun rezultat personal.

Andrea Miklos a cucerit  medalia de bronz in proba de 400 metri plat. Legitimata la CSM Bucuresti, Andrea a terminat finala cu timpul de 52.66 secunde. A fost cel mai bun rezultat al sezonului pentru Andrea.  Miklos a revenit dupa o accidentare.

Pe AIMX puteti citi aici despre rezultate excelente obtinute pentru ciclismul romanesc!

Sursa Foto Federatia Romana de Atletism

Autor: Ovidiu Pețenghea