Medalii in Olanda pentru canotajul romanesc! Rezultate de la Rotterdam

0
972
Medalii in Olanda pentru canotajul romanesc! Rezultate de la Rotterdam

Medalii in Olanda castigate la Rotterdam de Simona Radis si Ancuta Bodnar. Tandemul a fost medaliat cu aur la etapa de Cupa Mondiala! Bronz a fost la patru rame, cu Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Viviana Bejinariu si Ioana Vrinceanu pe podium pentru Romania.

Medalii in Olanda pentru canotajul romanesc si locul 5 pe natiuni la etapa de Cupa Mondiala de la Rotterdam!

Au participat 42 de tari si au acumulat puncte doar 20. Romania a punctat prin cele opt echipaje ajunse in finalele A. Simona Radis si Ancuta Bodnar au fost in fata, iar altele sase echipaje au ocupat locurile 4-6 la Cupa Mondiala. S-au remarcat cu locul 3  la patru rame,  Denisa Tilvescu, Madalina Beres, Viviana Bejinariu si Ioana Vrinceanu. In clasamentul pe puncte Romania s-a clasat pe locul 5, dupa Australia, Noua Zeelanda, Marea Britanie si Germania, la egalitate cu Olanda.
In clasamentul pe medalii Romania a ocupat pozitia a 11-a. Intrecerile s-au desfasurat in conditii speciale, cu avantaje de culoar, cu vreme nefavorabila.
A fost ultimul test inaintea celor 7 saptamani ramase, de pregatire intensa, pana la Campionatele Mondiale si calificarile pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo 2020. (sursa Federatia Romana de Canotaj)

Medalii in Olanda pentru canotajul romanesc! Rezultate de la RotterdamSimona Radis are un parcurs de aur in canotaj. Anul trecut Simona s-a bucurat de succes in echipajul de 4 vasle, care a cucerit titlul la Campionatul European de tineret! La Brest, in Belarus Radis,Pascanu, Vasile si  Logofatu au confirmat valoarea!

Simona Radis are amintiri de la 13 ani de la startul in canotaj!

”Totul a inceput la scoala, unde domnul antrenor George Bulie se afla in selectie. Acesta mi-a vorbit despre canotaj si despre oportunitatea care mi se oferea. La inceput raspunsul a fost in totalitate negativ, dar intr-un final am decis ca merita sa incerc! Si asa pe data de 1 octombrie 2013 ma aflam in cantonament la Snagov! De acolo a inceput drumul meu in canotaj, legitimata la CSA Steaua Bucuresti! Am inceput pregatirea si evolutia mea a fost una constanta! In anii urmatori am intrat in cadrul loturilor olimpice de juniori si seniori (in prezent)!”-Simona Radis

Autor: Ovidiu Pețenghea