Finalul Campionatelor Mondiale de Schi Alpin de la Are! Bilantul tricolorilor si reactii!

0
1173
Finalul Campionatelor Mondiale de Schi Alpin de la Are! Bilantul tricolorilor si reactii!

Finalul Campionatelor Mondiale de Schi Alpin de la Are l-a gasit pe partie la Slalom pe Alexandru Barbu. Reprezentantul Romaniei a terminat in clasament peste 12 sportivi, 9 au abandonat. Austriacul Marcel Hirscher a devenit pentru a treia oara campion mondial dupa titlul cucerit acum la Are la Slalom. Hirscher a mai castigat in 2013 si 2017. Hirscher are in palmares sapte medalii de aur la Campionatele Mondiale!

Finalul Campionatelor Mondiale de Schi Alpin de la Are a adus o festivitate de premiere doar pentru austrieci!

Podiumul a fost ocupat doar de austrieci la Slalom! Michael Matt a ocupat pozitia a doua, cu un timp total cu 65 de sutimi mai slab fata de Marcel Hirscher. Marco Schwarz a urcat pe ultima treapta a podiumului.

Alexandru Barbu a terminat pe 45. Rezultate aici! Sibianul a concurat si la Slalom Urias. Detalii in articolul AIMX aici!

Finalul Campionatelor Mondiale de Schi Alpin de la Are! Bilantul tricolorilor si reactii!„A FOST CEL MAI GREU URIAS PE CARE L-AM SCHIAT IN ULTIMII ANI. NU SUNT FERICIT DE SECUNDELE PE CARE LE-AM LUAT. SUNT FERICIT CA SUNT AICI, CA AM TERMINAT O MANSA GREA”-ALEXANDRU BARBU

Finalul Campionatelor Mondiale de Schi Alpin de la Are! Caill a incheiat in top 30 mondial Slalomul Super Urias si pe 37 Coborarea! Rezultate aici!

Ania a fost la 3 secunde de Vonn! 53 de sportive au fost pe partie la startul primului antrenament de coborare! Doar 37 au mai „indraznit ” sa intre in cursa!

Finalul Campionatelor Mondiale de Schi Alpin de la Are! Bilantul tricolorilor si reactii!„Sunt  singura sportiva care este tot sezonul fara o echipa, fara antrenor, fara skiman, etc. Bineinteles ca nu am avut vreodata acest obiectiv sa ma aflu aici in asemena conditii. Daca ma intrebati acum cativa ani cu siguranta nu as fi crezut ca se va intampla asta. Dar fiecare avem propria istorie. Am invatat zi de zi sa ma confrunt cu orice obstacol care imi apare in cale. Am invatat sa adaptez obiectivul in functie de variabilele din jurul meu. In momentul asta sunt foarte mandra de nivelul pe care l-am obtinut singura. Sunt mandra de felul in care schiez.”-Ania Caill pe pagina de Facebook

Finalul Campionatelor Mondiale de Schi Alpin de la Are!

Valeriu Achiriloaie a incheiat in 1:27.00 coborarea la Campionatele Mondiale de Schi Alpin! Cursa a fost scurtata de la 3.122 metri la 2.172 metri din cauza zapezii abundente. La Are au fost rafale de vant si vizibilitatea a fost din nou redusa. 

Finalul Campionatelor Mondiale de Schi Alpin de la Are! Bilantul tricolorilor si reactii!„Gata. Am ajuns. Am ajuns la capatul puterilor mele. Am ajuns pana unde pot singur. Fara staff, echipa, etc. Nu mai pot sa bantui lumea singur! Sa am speranta ca eu o sa ma bat cu morile de vant si o sa reusesc. Mereu am spus ca o sa vina ziua cand o sa simt ca nu mai am cum sa progresez in felul asta. Asta mi-a aratat Campionatul Mondial din Suedia de la Are. Multumesc lui Emilian Focseneanu si Bogdan Barbu ca au facut deplasarea alaturi de noi. Singura deplasare de mai bine de un an sustinuta de FRSB! Deocamdata doar biletele de avion fara bagajele extra, asteptam restul decontului. Mai departe o sa ma lupt sa termin sezonul cat mai bine apoi o sa vedem ce va fi.  Multumesc ASC Corona Brasov schi alpin! Husqvarna România si Indfloor Group pentru ca mi-au permis sa lupt in continuare in schi. Ne vedem la Poiana Brasov/ Romania la FIS Children Trophy.”– Ioan Valeriu Achiriloaie pe pagina de Facebook.

Autor: Ovidiu Pețenghea