sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXMedalii internationale castigate pentru Romania la Tenis de Masa!

Medalii internationale castigate pentru Romania la Tenis de Masa!

Medalii internationale castigate in Portugalia si in Cehia de jucatoarele Romaniei la Tenis de Masa!

Echipa feminina a castigat medalia de aur la Openul Cehiei destinat juniorilor și cadetilor! Elena Zaharia, Ioana Singeorzan, Evelyn Ungvari si Bianca Mei-Rosu s-au impus in fata Rusiei cu 3 la 0.

In finala Openului Portugaliei, Adina Mihaela Diaconu a fost condusa cu 2-0 de sportiva din China Siqi Fan. Diaconu a egalat, dar a cedat cu 3-2 si a intrat in posesia medaliei de argint!

Perechea Daniela Dodean Monteiro/Eizabeta Samara și-a asigurat medalia de bronz  in proba de dublu feminin!

Tot medalie de bronz au cucerit si baietii. Iulian Chirita, Andrei Tomica, Darius Movileanu, Dragos Bujor si Paul Szilagyi in echipa la Openul Cehiei destinat juniorilor si cadetilor!

Medalii internationale castigate pentru Romania la Tenis de Masa!
Elena Zaharia, Ioana Singeorzan, Evelyn Ungvari si Bianca Mei-Rosu

Medalii internationale castigate pentru Romania in Portugalia de Adina Mihaela Diaconu, Daniela Dodean Monteiro si Eizabeta Samara!

„A fost unul dintre cele mai reusite concursuri din ultimii doi ani pentru mine! M-am pregatit foarte mult! Stiam ca sunt mult mai pregatita decat anul trecut si asteptam un rezultat bun. A fost un concurs nou fata de anul trecut ”Challenge Plus “ cu participarea multor sportivi din Asia.”-Adina Mihaela Diaconu

Pentru Diaconu cel mai greu meci a fost cel din semifinala la nivel sub 21 de ani contra sportivei din China Wu Yangchen!

Medalii internationale castigate pentru Romania la Tenis de Masa!„A fost un meci in care a trebuit sa ma autodepasesc atat fizic , cat si mental. Este prima sportiva din China pe care o bat la individual si sper sa nu fie ultima. La seniori sunt foarte bucuroasa ca m-am calificat pe tabloul principal unde am reusit sa castig si primul meci contra italiencei Debora Vivarelli. Am pierdut apoi la Soo Wai Yam Minnie (HKG).”-Adina Mihaela Diaconu

Adina Mihaela Diaconu a avut un inceput de an bun atat in meciurile in care a reprezentat Romania cat si cu echipa de club din Franta.

„Joc la “Metz TT” ! Suntem pe locul 1 in grupa noastra , dar mai avem meciuri , nu se stie niciodata . Acum ma pregatesc intens pentru Campionatul National Seniori care se va desfasura in perioada 1-3 martie la Buzau. Apoi vom pleca la Campionatul European U21 , unde am ca obiectiv personal 2 medalii din 2 posibile (individual si dublu fete)!„-Adina Mihaela Diaconu

Sursa foto: Federatia Romana de Tenis de Masa

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE