Finalul Nationalelor de la Pitesti! Aflati atletii si atletele medaliate

374
Finalul Nationalelor de la Pitesti! Aflati atletii si atletele medaliate

Finalul Nationalelor de la Pitesti! Rezultate la probele de alergare.

Roxana Elisabeta Birca s-a impus la 5000 de metri in fata colegei Cristina Simion. Dupa reprezentantele Stelei a fost Ionela Ecaterina Puia. Nicolae Alexandru Soare a castigat in fata lui Stefan Iulius Gavril, iar al treilea a fost Alexandru Ilie Corneschi.

Sanda Belgyan a castigat la 400 metri garduri. Iulia Nicoleta Banaga a fost a doua in fata Lorenei Adina Almasan. Vlad Dulcescu s-a impus in fata lui Zeno Moraru. Al treilea a fost Pavel Nichitus.

Claudia Mihaela Bobocea s-a impus la 800 metri in fata Florinei Pierdevara. A treia a fost Bianca Denisa Razor. Cristian Gabriel Voicu a castigat in fata lui Cosmin Trofin. Pe trei a incheiat Ionut Valentin Dragusin.

Andreea Marina Boboi a castigat la 200 metri contra Cameliei Florina Gal. Pe trei a incheiat Ioana Teodora Gheorghe.

Finalul Nationalelor de la Pitesti! Aflati atletii si atletele medaliateIonut Andrei Neagoe s-a impus in fata lui Vlad Dulcescu. Pe trei a fost Alexandru Terpezan!

CSU Cluj Napoca s-a impus la stafeta feminina de 4×400 metri. Au concurat Maria Scrob, Lorena Adina Almasan, Camelia Florina Gal si Sanda Belgyan.

La masculin a castigat CSM Ploiesti. Au concurat Mihai Lazar, Radu Cristian, David Iustin Nastase si Constantin Andonii. Un interviu dupa succesul „ploiestenilor” gasiti astazi pe AIMX!

Finalul Nationalelor de la Pitesti! Rezultate la probele de sarituri

Florentina Iusco a sarit 6.92 metri si a castigat in fata Alinei Rotaru la lungime. Angela Morosanu a terminat pe 3.

Daniela Stanciu a castigat la saritura la inaltime cu 1.96 devansandu-le pe Ligia Damaris Bara(1.80) si pe Florentina Budica(1.75) la fel ca Adina Ionela Amzucu(1.75).

Finalul Nationalelor de la Pitesti! Aflati atletii si atletele medaliateGabriel Bitan a castigat la lungime in fata lui Andrei Cristian Sava. Al treilea rezultat a fost al lui Ionut Grecu.

Finalul Nationalelor de la Pitesti! Rezultate la probele de aruncari

Andreea Huzum-Vitan a castigat la aruncarea greutatii in fata lui Beatrice Puiu. A treia a fost Maria Gabriela Ilie.

Ioana Valentina Plavan a castigat titlul national la aruncarea sulitei. Alisia Adela Paruba a fost a doua in fata Anei Mirela Termure.

Andrei Marius Gag a castigat la aruncarea greutatii. Marius Musteata a fost al doilea. Pe trei a incheiat Ionut Apostu.

Razvan Roman a avut cea mai buna evolutie la Decathlon. Beatrice Puiu a fost cea mai buna la Heptathlon.

Rezultate gasiti pe site-ul Federatiei Romane de Atetism aici !

Autor: Ovidiu Pețenghea