Finish pentru Nicu Buceanu dupa 47 de zile si 19 ore la 5000 de kilometri in Atena!

399
Finish pentru Nicu Buceanu dupa 47 de zile si 19 ore la 5000 de kilometri in Atena!

Finish pentru Nicu Buceanu cu succes dupa 47 de zile si 19 ore la 5000 de kilometri in cusa din Atena! Nicu a alergat 50 de ultramaratoane in ultimele 50 de zile.

Finish pentru Nicu Buceanu dupa 5000 de kilometri bifati cand principalul urmaritor se afla la 4840 de kilometri. Al treilea concurent brazilianul Souza era la 4331 de kilometri bifati.

A fost o intrecere intensa cu Pawel Zuk din Polonia. Si brazilianul Cleberton Souza a fost un candidat puternic pentru podium. Ranile de la picioare, durerile, muschi suprasolicitati, nu au constituit motive sa se opreasca. Nicu Buceanu e un mare campion!

Finish pentru Nicu Buceanu dupa 47 de zile si 19 ore la 5000 de kilometri in Atena!

Buceanu are stabilit un nou record national la intrecerea de la Atena obtinut dupa 1000 de mile! Nicu Buceanu are o strategie foarte bine pusa la punct. In primele 16, 17 zile a dormit cate 3 ore de doua ori pe zi. Apoi a marit putin perioadele de odihna.

”Motivatia te ajuta sa incepi,insa cu disciplina actionezi in continuare.Durerea este ceea ce te opreste. Curajul este cel care te face sa continui.”-Nicu Buceanu

Buceanu are 4400 kilometri dupa 1009 ore la Atena-Ultra-Fest!

Nicu a avut un moment special in care i-a oferit iubitei Alisa Maria Lain inelul care sa-i tina uniti toata viata.

Nicu Buceanu este liderul concursului de 5000 de kilometri din cadrul Festivalului International de Ultramaraton de la Atena. Au fost momente idilice precum cererea in casatorie a iubitei, Alisa Maria Lain dar si zile de cosmar: o rana din talpa ajunsa, pana la carne, i-a dat mari batai de cap! Zilele ploioase i-au accentuat starea de iritabilitate pentru ca niciun strop de apa nu trebuie sa patrunda la rana pentru a grabi vindecarea. Astfel ca ultramaratonistul din Bucuresti a fost nevoit sa alerge cu cate doua pungi infasurate in jurul piciorului.

”Intodeauna un lucru pare imposibil,pana cand este facut.Singurul mod de a iti defini limitele,este sa le depasesti.Diferenta dintre o realizare si un vis este doar termenul limita”-Nicu Buceanu

Rezultate gasiti aici!

Pe AIMX puteti citi aici si despre seria de curse pe care si le-a propus ciclistul Eduard Grosu.

Autor Ovidiu Pețenghea