Rezultate la Nationalele de schi alpin de la Suior Maramures.

0
914
Rezultate la Nationalele de schi alpin de la Suior Maramures.

Rezultate la Nationalele de schi alpin de la Suior la sub 16 si sub 14 ani. Au castigat Ana Teodora Tarsia, Luca Dumitru, Ioana Corlateanu si Matei Oancea. In urma cu un an AIMX va prezenta povestea lui Matei. Visul sau, sa fie un campion ca Hirscher.

Rezultate la Nationalele de schi alpin de la Suior. Castigatori la slalom la HC, U14 si U16.

Ana Teodora Tarsia de la Dinamo a castigat la Slalom la sub 16 ani. Pe locul doi s-a clasat Roxana Hamos de la CSS Toplita. Pe locul trei s-a clasat Irina Ghitoc de la CS Corona Brasov.

Dumitru Luca s-a impus la sub 16 ani pentru Corona. Colegul sau de club, Alexandru Prunea a fost pe doi. Al treilea clasat a fost Alexandru Paul Horga.

La HCB s-a impus Matei Drilea in fata lui Rares Hinti. Pe trei s-a clasat Matei Petre. La HCF a castigat Serena Raduly. Pe locul doi a fost Isabela Bob de la Club Nan. Pe trei s-a clasat Orsolya Kelemen.

La sub 14 ani a castigat Ioana Corlateanu de la Corona. Pe doi a terminat Andreea Pintilie. A treia a fost Emma Crajmar.

Rezultate la Nationalele de schi alpin de la Suior Maramures.
Matei Oancea si Gigi Vulpe

Matei Oancea s-a impus la sub 14 ani. Sportivul legitimat la CSS Sinaia a fost urmat de Luca Draghici de la Corona. Pe trei s-a clasat David Harangi de la CS Alpina.

Matei Oancea castiga medalii la schi alpin! Anul trecut a obtinut locul 2 la ambele probe in concursul international Kids Trophy din Poiana Brasov! Matei a cunoscut tainele schiului la varsta de 4 ani. Tatal sau l-a indrumat. Matei a fost observat de profesorul Gheorghe Vulpe care l-a luat la clubul CSS Sinaia. De atunci este sub indrumarea dansului.

Matei Oancea castiga medalii la schi alpin! Proba favorita este Slalomul Urias.

In 2015  Matei a participat prima data la concuncursul international Kids Trophy din Austria unde s-a clasat pe locul 6.  Proba favorita pentru Matei este Slalomul Urias!

Rezultate la Nationalele de schi alpin de la Suior Maramures.

 Matei Oancea castiga medalii la schi! Tanarul sportiv a obtinut 3 titluri de campion national la toate cele 3 probe la care a concurat in 2018!

Pe AIMX puteti citi aici si despre Nicu Buceanu care a bifat cu succes dupa 47 de zile si 19 ore, 5000 de kilometri in cusa din Atena!

Autor Ovidiu Pețenghea