Florin Avasiloae ofera sfaturi pentru sportivii care practica sariturile in apa.

115
Florin Avasiloae ofera sfaturi pentru sportivii care practica sariturile in apa.

Florin Avasiloae a vorbit cu sportivul sau Constantin Popovici prin telefon seara, după cele două antrenamente pe care le-a sustinut zilnic. Constantin are un program de pregatire pe uscat bine stabilit, divers, de la o zi la alta.

Florin Avasiloae la finalul Starii de Urgenta pregateste antrenamentele pentru Starea de Alerta!

”Este foarte, foarte, foarte dificil pentru un saritor sa nu aiba contact cu apa o perioada asa indelungata. Exercitiile zilnice de intrare in apa cu picioarele (high diving) si cu bratele (diving) sunt extrem de importante pentru un sportiv precum Constantin.”-Florin Avasiloae pentru FRNPM

Avasiloae a fost arbitru delegat la Jocurile Olimpice de vara, la proba sarituri in apa. Florin Avasiloae a fost delegat oficial sa arbitreze la Rio de Janeiro, la Jocurile Olimpice, la sarituri in apa.

Florin Avasiloae ofera sfaturi pentru sportivii care practica sariturile in apa.

”In principal lucram pe forta si pe viteza de executie la tot ce face. In aceasta perioada este extrem de importanta mentinerea mobilitatii la picioare, brate si umeri.Pentru a ajunge la o forma maxima, cred ca ar avea nevoie de 3-4 luni de antrenament la apa.”-Florin Avasiloae pentru FRNPM

Florin Avasiloae a fost delegat la Campionatele Mondiale de la Kazan, cat si la Campionatele Europene de la Rostock. Prestația la cele doua competitii majore l-a recomandat pentru intrarea in lotul olimpic al arbitrilor.

Florin Avasiloae ofera sfaturi pentru sportivii care practica  sariturile in apa.

Florin Avasiloae a antrenat-o si pe Anca Șerb. Singura sportiva din România care a ajuns la Campionatele Mondiale din 2017. Anca a invatat sa inoate la Olimpia cand avea 5 ani. Deci in urma cu 20 de ani. Sariturile le-a inceput tot la Olimpia cu Ruxanda Cherecheș. Cea mai lunga perioada de colaborare pe care Anca a avut-o a fost cu Andrei Găvozdea.

Pe AIMX puteti citi aici si despre cel mai rapid roman pe distanta unui Half IronMan. Este si singurul triatlonist din tara noastra calificat pentru a patra oara consecutiv la Campionatul Mondial de Half.