Fratii Sitoianu sunt specializati la sarituri. Andrei Ovidiu aduna medalii in 2021

124
Fratii Sitoianu sunt specializati la sarituri. Andrei Ovidiu aduna medalii in 2021
sursa Facebook Bogdan Sitoianu

Fratii Sitoianu s-au remarcat la lungime si triplusalt. Bogdan Ioan Sitoianu este vicecampion la Festivalul Olimpic al Tineretului European. Bogdan castiga argintul la Tbilisi in 2015 la saritura in lungime. Sportivul l-a inspirat si pe fratele sau Andrei Ovidiu Sitoianu!

Fratii Sitoianu aduna medalii la probele de sarituri in atletism

”Am inceput prin clasa a patra spre a cincea. Si eu facusem fotbal si am vazut ca fratele meu s-a apucat de atletism asa ca am inceput si eu. Cele mai bune rezultate le-am obtinut la concursul din acest an. Antrenorul meu este domnul Luca Mihai. Startul de sezon e un pic mai greu dar ne descurcam. Ne antrenam in conditii foarte ok. Ca obiectiv imi doresc sa ma calific la Balcaniada. Eu imi propun sa sar 14 metri la triplu.”-Andrei Ovidiu Sitoianu

Legitimat la LPS Cetate Deva, Andrei Ovidiu a castigat la lungime si triplusalt in prima etapa a Campionatului National de seniori, tineret (U23) si juniori 1 (U20), editia a 26-a a Cupei Bistrita si Memorialul “Nicolae Mihalache”.

Fratii Sitoianu sunt specializati la sarituri. Andrei Ovidiu aduna medalii in 2021

Sitoianu a sarit 13,75 metri si i-a intrecut pe atletii de la CSS Onesti, Orobiyi-Tudurache si pe Stefan Cristea. Al patrulea clasat a fost la triplusalt Stefan Sebastian Jiglau de la CSS Tecuci.

Andrei Ovidiu a sarit 6,23 metri la lungime cu un centimetru peste Sebastian Bajanica de la CSM Braila. Al treilea clasat a fost Gabriel Iulian Novac de la CSM Pascani.

La 16 ani, Bogdan Sitoianu devenea vicecampion in 2015 in proba de saritura in lungime.

„Am avut foarte multe emotii pana la ultima saritura. Nu eram sigur ca voi urca pe podium. Dar s-a terminat cu bine. A fost un an aproape excelent din punct de vedere al rezultatelor, pacat doar de accidentarea din iarna”.

Pe AIMX aflați aici  si vești din sporturile de iarnă!

Autor Ovidiu Pețenghea