sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXGabriel Bitan a câștigat medalia de bronz la lungime la Campionatele Europene

Gabriel Bitan a câștigat medalia de bronz la lungime la Campionatele Europene

Gabriel Bitan a câștigat medalia de bronz la lungime! Este a doua medalie obținută la această ediție în Turcia, după argintul obținut de Claudia Bobocea! 18,50 ora României este finala de la săritura în lungime feminin, cu Alina Rotaru Kottmann printre cele opt finaliste. De dimineață, Daniela Stanciu s-a clasat pe locul șapte la săritura în înălțime, la egalitate cu britanica Morgan Lake. Ea a trecut peste ștacheta înălțată la 1,86 m. Podiumul a aparținut Yaroslavei Mahuchikh (Ucraina – 1,98 m), urmată de olandeza Britt Weerman (1,96 m) și de o altă ucrainiancă, Kateryna Tabashuyk (1,94 m). anunță Federaţia Română de Atletism

Gabriel Bitan a câștigat medalia de bronz la lungime la Campionatele Europene

Gabriel Bitan a câștigat medalia de bronz la lungime cu o săritură care a măsurat 8,00 metri. S-a impus Miltiadis Tentoglou din Grecia, care a sărit 8.30 metri, pe locul secund a fost suedezul Thobias Montler cu 8.19m.


Daniela Stanciu a trecut peste 1,91metri, s-a calificat cu al treilea rezultat, la egalitate cu Christina Honsel (GER) și cu Angelina Topic (SRB).

Anul trecut, Daniela Stanciu a concurat în finala concursului din Eugene, Oregon, SUA! Daniela Stanciu a evoluat în grupa B de calificare, iar cea mai bună săritură a sa – 1.93 metri – i-a adus clasarea pe locul 2.

Daniela Stanciu a fost în finala mondială cu cea mai bună performanţă personală a sezonului.

Record Personal pentru Daniela la Mondialele de Atletism! 1,93! Daniela Stanciu avea reper 1,92 metri rezultat care a plasat-o pe locul 5 la Campionatele Europene de atletism în sală de la Torun. În Polonia, sportiva de la Steaua a reuşit cea mai bună performanţă a sa antrenată de Oana Pantelimon. Pe locul 6 la 400 metri a încheiat finala Andrea Miklos.

Claudia Bobocea obține un rezultat mare în finala probei de 1.500 de metri, 4:03.76 pentru medalia de argint. Medalia de aur a revenit sportivei britanice Laura Muir (4:03.40).

Claudia Bobocea obține un rezultat mare! Din 2015 nu s-a mai întâmplat!

Claudia Bobocea obține un rezultat mare. Sportiva antrenată de Valentin Anghel are cea mai bună performanţă personală, la Campionatele Europene de sală, de la Istanbul. A devenit vicecampioană europeană!

România nu a mai obţinut medalii la Campionatele Europene de sală din 2015, când Marian Oprea la triplusalt şi Floretina Marincu la săritura în lungime au urcat pe podium și au primit medaliile de bronz.

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc prima cursă de 6 zile din țară: Transylvania 6 Days!

Autor Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE