George Jinga câștigă întrecerea de 10 kilometri la Zărnești Challenge

44
George Jinga câștigă întrecerea de 10 kilometri la Zărnești Challenge

George Jinga câștigă întrecerea de 10 kilometri la Zărnești Challenge în 00:53:11 în fața lui Augustin Leca 00:54:41. Top trei la Cros a fost completat de Marian Costache 00:54:43.

George Jinga câștigă întrecerea de 10 kilometri la Zărnești Challenge

George Jinga câștigă întrecerea de 10 kilometri la Zărnești Challenge. Declarația după ce a ocupat locul doi la o zi distanță la Bunloc Vertical Race.

”Printre zilele pe care le-am petrecut acasă, am strecurat și un Weekend pentru concursuri de alergare! Două curse “de lângă casă”: Zărnești Challenge și Bunloc Vertical Race. Sâmbăt[ am reușit să câștig proba de 10 kilometri la Zărnești Challenge. Duminică am obținut locul 2 la Bunloc Vertical Race. Am testat puțin picioarele, acum e vremea să ne întoarcem pe schiuri, urmează o iarnă lungă!”-a postat George pe pagina de socializare.

George Jinga este angrenat în Schi Alpinism.

Anul acesta, la final de etapă din Cupa Mondială la Schi Alpinism a postat mesajul despre evoluția pe care a avut-o în echipa SKIMO TEAM ROMÂNIA . George a ajuns în top 15 în clasamentul general din Cupa Mondială.

George Jinga la final de etapă din Cupa Mondială:

”S-a încheiat și această etapă din Cupa Mondială! Italia- Martello! Etapă care a fost și ultima din acest sezon pentru echipa noastră. Poate neașteptat, însă rezultatul mai bun din cele două probe (sprint & individual), pentru mine, a venit de la proba de sprint, unde am reușit să ajung până în semifinale și să închei pe locul 12. Cred ca oboseala acumulată în ultimele săptămâni și timpul de recuperare scurt, au avut în cele din urmă un cuvânt de spus la această etapă. Mai ales în proba de individual, unde mi-am dat seama foarte repede că nu mă pot regăsi și concentra pe cât îmi doresc. Astfel reușesc să ajung la final pe locul 18.”

Pe AIMX  citiți mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea