sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăCAMPIONIGini Andrei Duţă și succesul la Karate. Obiective în 2023!

Gini Andrei Duţă și succesul la Karate. Obiective în 2023!

Gini Andrei Duţă este Maestru Emerit al Sportului din anul 2015 – Campion European Wado Kai. În 2019 la Budapesta, la Kumite -67 kilograme a fost singurul senior român medaliat cu aur la acel concurs – vice campion mondial ( 2015) și european Goju Ryu ( 2016) Kumite -67KG individual – medalie de argint împreună cu echipa României de Kumite la Campionatul European Goju Ryu – Porto 2018 – are 11 titluri naționale la seniori, 19 în total la toate categoriile de vârstă.

Gini Andrei Duţă a avut în 2022 un an de tranziție după perioada pandemică. Portret de campion la Karate!

Gini Andrei Duţă și succesul la Karate. Obiective în 2023!

Am obținut o medalie importantă, bronz la Campionatul Mondial de Karate Goju Ryu din Italia- Perugia, la categoria cea mai numeroasă de la masculin, -67 Kg și asta în condițiile în care m-am accidentat din primul meci la ochiul stâng, corneea zgâriată, medicul mi-a recomandat să merg la spital și am luptat în această stare 4 meciuri. În finala pentru bronz în meciul contra sportivului din Kazakhstan, fiind vizibil accidentat, privirea încețoșată și ochiul aproape închis, întrucât nu puteam clipi, adversarul meu a accentuat accidentarea cu un croșeu destul de dur, însă am reușit să îl înving. Din păcate, această accidentare m-a scos din circuit tot sezonul ulterior de toamnă.”

Pentru 2023, Gini Andrei Duţă a început antrenamentele tradiționale de pregătire fizică.

”Pe 4 martie voi debuta cu seria de confruntări la Campionatul Național de Karate Goju Ryu. Apoi, obiectivul major al sezonului îl reprezintă Campionatul European de Karate Goju Ryu din Liege – Belgia, în luna septembrie. Totodată, obiective importante sunt și etapele de Cupă Mondială din Larnaca și Porto, din toamna acestui an unde vreau să am o comportare foarte bună!”

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE