Hogas castiga Cupa Mondiala la patinaj viteza de la Minsk

214
Hogas castiga Cupa Mondiala la patinaj viteza de la Minsk

Hogas castiga Cupa Mondiala la Neoseniori dupa ce a reusit sa obtina doua medalii in Belarus! Patinatoarea Coronei Brasov, Mihaela Hogas a castigat aurul la Cupa Mondiala de la Minsk si e NUMARUL 1 MONDIAL si in clasamentul general!

Hogas obtine un rezultat de exceptie pentru Corona Brasov si pentru Romania! Sportiva antrenata de Bogdan Stanescu a obtinut argintul in proba de 1000 de metri la Minsk. Apoi patinatoarea Coronei Brasov, Mihaela Hogas a castigat duminica dimineata, medalia de aur in finala de 500 metri de la Cupa Mondiala de Neoseniori de la Minsk.

Hogas castiga Cupa Mondiala in Belarus si e premiata pentru locul 1 in clasamentul general dupa toate Cupele Mondiale din acest sezon.

Sportiva antrenata de Bogdan Stanescu a terminat cursa de 500 metri de la Minsk pe prima pozitie, urmata de italianca Linda Rossi si de Ekaterina Sloeva din Belarus. In clasamentul general mondial, Mihaela Hogas este tot pe prima pozitie, urmata de Lea – Sophie Scholz (Germania) si Xue Lin (China).

Hogas castiga Cupa Mondiala la patinaj viteza de la Minsk

”Mi-am dorit foarte tare sa aud imnul Romaniei, sa am aurul la gat. Mi-am dorit sa traiesc real ceea ce era doar un vis. Sunt fericita si simt cu adevarat ca munca de pana acum a meritat cu prisosinta. Multumesc celor care au crezut in mine. Celor care investesc in sport si implicit si in sectia de patinaj de la Corona. Aceasta medalie se datoreaza multor oameni. Sunt extrem de fericita ca astazi le-am adus in special lor o mare bucurie. Faptul ca sunt pe locul 1 si in clasamentul general imi dubleaza emotiile. Sincer, cred ca nici nu realizez acum, desi am cupa in mana si medalia la gat…”, a spus Mihaela pentru Corona Brasov-Patinaj Viteza

Sambata, Mihaela Hogas a castigat medalia de argint in cursa de 1000 de metri.

Pe AIMX piteti citi si despre medaliile castigate de luptatorii romani in Italia, la Campionatele Europene. Detalii aici!

Sursa Corona Brasov-Patinaj Viteza

Autor Ovidiu Pețenghea