Ingrid Mutter leaga victoriile. Declaratii dupa Semimaratonul de la Brasov

0
921
Ingrid Mutter leaga victoriile. Declaratii dupa Semimaratonul de la Brasov

Ingrid Mutter leaga intrecerile saptamanal si le castiga. Podiumul a fost completat de Natalia Zbarnea si de Mihaela Nunu! Timpii fetelor ii gasiti aici! Ingrid Mutter a devenit campioana nationala la alergare montana de ultramaraton cu o saptamana inainte de succesul de la Brasov. A trait un nou moment de vis al carierei pe care l-a comentat pentru AIMX aici!

Ingrid Mutter leaga victoriile si face planul intrecerilor inainte de Campionatul Mondial de Ultramaraton.

La Semimaratonul din Brasov Ingrid a preluat conducerea de la inceput, dupa primul kilometru dornica sa castige consecutiv intrecerea.

„A fost foarte frumos traseul. Organizarea a fost foarte buna, ca in fiecare an. Nu este un traseu foarte greu, foarte tehnic. Este un traseu pe care se alearga foarte repede. A fost un test al vitezei mai mult decat al rezistentei.”-Ingrid Mutter

S-a plecat din Brasov din Piata Unirii. Concurentii au alergat doi kilometri pe sosea. A urmat zona de drum forestier pana la Cariera. Dupa ce au inconjurat Tampa au revenit in Piata Unirii.

” Am incercat sa ma incadrez in timpul de anul trecut. Am terminat tot in 1.34 si un pic.  Sunt fericita ca anul acesta am concurat mai obosita dupa Campionatul National de Ultramaraton. Prima alergare am facut-o cu o zi inainte. Nu ma asteptam sa vina pe doi Natalia Zbirnea. Ma asteptam sa fie acolo Ibolya Torok sau Crina Buzgan. Fetele de pe 4 si 5.”-Ingrid Mutter

Urmatoarea cursa pentru Ingrid va fi la Iasi, Maraton. Alearga tot la interval de o saptamana!

„Am emotii, dar ma simt bine. Anul acesta am facut multe curse. Am fost si in Spania, am alergat la Campionatul National de Ultra si m-am simtit recuperata si acum.”-Ingrid Mutter

In mai Ingrid are programat Salomon EcuRun Moeciu. Va participa la Campionatul Mondial de Ultramaraton si va incerca si in acest an in Circuitul de SkyRunning o participare pentru Romania pe plan international. Prima cursa va fi in SkyRace des Matheysins langa Grenoble, in Franta pe 19 Mai. Dupa Maratonul de la Iasi, Ingrid se va decide daca va alega si la Brasov Maraton. Unde va alerga pentru antrenament un cros sau Semimaraton.

Si castigatorul Semimaratonului Brasov, Bogdan Damian, a vorbit in exclusivitate pentru aimx.ro. Articolul il gasiti aici.

Autor: Ovidiu Pețenghea