Bogdan Damian a castigat Semimaratonul de la Brasov. Prima declaratie dupa finish

720
Bogdan Damian a castigat Semimaratonul de la Brasov. Prima declaratie dupa finish

Bogdan Damian a castigat intrecerea din Brasov. A fost a treia cursa intr-o saptamana pentru Bogdan! La feminin a castigat Ingrid Mutter. Podiumul a fost completat de Florin Munteanu si de Gheorghe Nicolae. La feminin in urma lui Ingrid au terminat Natalia Zbarnea si Mihaela Nunu! Timpii concurentilor ii gasiti aici!

Bogdan Damian a castigat Semimaratonul de la Brasov si a oferit prima declaratie dupa finish pentru AIMX!

„Nu aveam nicio asteptare fiind dupa Campionatul National de Ultramaraton. Eram destul de obosit. Am mai avut si un cros pe care l-am fugit in 3.21 media pe kilometru in Craiova. Nu stiam la ce sa ma astept aici. Am inceput de la start sa impun ritmul. In spate era Florin Munteanu. Am incercat sa pastrez distanta, simteam oboseala dupa Ultra. Din Poiana am inceput sa fortez, sa-mi asigur victoria.”-Bogdan Damian

Bogdan Damian a avut 3 curse in 7 zile! La Craiova a fost pe 3, iar la Campionatul National de Alergare Montana de Ultramaraton a devenit vicecampion! AIMX v-a prezentat evenimentul in acest articol!

Leonard Mitrica este primul campion national al Romaniei la alergare montana de ultramaraton. Sportivul de la Steaua Bucuresti a alergat traseul in 4 ore, 34 de minute si 36 de secunde. Pe locul 2 s-a clasat Bogdan Damian, CSM Cluj, 4.38.16. Ultima treapta a podiumului i-a revenit tot unui stelist: Ionut Zinca a ajuns la finish in 4.49.39.

„Sunt calificat la Campionatul Mondial de Ultramaraton! Obiectivul principal este sa concurez acolo. Duminica viitoare o sa iau startul la Campionatul National de Duatlon la Cheile Gradistei. Ultima cursa inainte de Mondial va fi pe 5 mai. La Nationale, la Duatlon imi propun Top 3!”-Bogdan Damian

La fel ca la Nationalele de alergare montana de ultramaraton, Ingrid Mutter a terminat prima in clasamentul feminin. Sportiva din Brasov, legitimata la CSM Cluj, a castigat Semimaratonul din Brasov.

Sursa foto Fisheye.ro

Autor: Ovidiu Pețenghea