sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăCAMPIONIInternationalele Romaniei de Atletism, noi recorduri si rezultate

Internationalele Romaniei de Atletism, noi recorduri si rezultate

Internationalele Romaniei de Atletism de la Cluj au adus depasiri de recorduri si intreceri incununate cu succes pentru reprezentantii Romaniei.

Robert Parge a facut record national U23. Alergatorul de la CSU Cluj NAPOCA a oprit cronometrul la 45.92. A fost cel mai bun roman la 400 metri, dar turcul Yavuz Can a castigat cu 45.84.  Radu Cristian a fost pe 5 cu 47.45. David Iustin Nastase a avut al 10-lea timp ( 48.17). Mihai Cristian Pislaru a fost pe 12 (48.33) iar Brinzea, Ursachi si Andonii au completat Top 15. Constantin Andonii ataca a doua zi de intrecere la 200 metri si pentru stafeta 4×400.

Andrea Miklos a castigat la feminin cu 52.35, in fata Tamarei Salaski din Serbia. Bianca Denisa Razor a fost pe 3, iar top 4 a fost incheiat de Camelia Florina Gal.

La 100 metri garduri Anamaria Nesteriuc de la Steaua a castigat cu 13.16 in fata Elenei Viscun, iar pe locul 3 a incheiat Diana Ioana Volf de la CSM Bacau.

La 100 metri a sprintat spre aur Andreea Marina Baboi. Sportiva de la SCM Gloria Buzau s-a impus cu 11.51. Baboi le-a intrecut pe Ioana Teodora Gheorghe si pe Roxana Ene. A fost un nou record personal , la 4 sutimi de secunda de recordul național pentru liderul național absolut , lider balcanic absolut și locul 3 european la U20 !  Marina si-a aparat cu succes titlul cucerit anul trecut.

Petre Nicolae Rezmives a fost cel mai bun roman la 100 de metri. Cu timpul 10.40, Rezmives a incheiat dupa turcii Hekimoglu 10.33 si Ay Aykut 10.36. 

La 800 de metri Cosmin Trofin a castigat cu 1.47.84 in fata lui Vozab, din Serbia. Pe trei a incheiat Ion Siuris din Republica Moldova.

Claudia Bobocea s-a impus la 1500 de metri cu 4.26.73. Adela Paulina Baltoi a fost a doua, iar podiumul a fost completat de Angela Veronica Olenici. Maria Claudia Florea a terminat pe 4.

Internationalele Romaniei de Atletism de la Cluj au gasit-o castigatoare la inaltime pe Ligia Damaris Bara

Sportiva de la CSU Oradea a castigat concursul cu 1.84, saritura reusita si de turcoaica Esmanul Alkac. Pe trei a incheiat Daniela Stanciu de la CSA Steaua cu 1.80.

Elena Andreea Panturoiu a castigat medalia de aur la triplusalt, stabilind totodata si un nou record personal, 14.36 metri! Andreea a fost urmata de o alta sportiva de la CSM Bucuresti, legitimata si la CSM Bacau, Georgiana Iuliana Anitei. Cristina Ioana Bujin de la Farul a fost pe 3.

CSM Bucuresti a obtinut medalia de aur si in urma evolutiei lui Cosmin Dumitrache. La 110 metri garduri, Cosmin a terminat cursa in 14.20 secunde! Radu Ovidiu Costache de al Farul si Dinamo a incheiat pe 2 in fata lui Adrian Boldeanu si el cu dubla legitimare, Farul si Ploiesti.

Internationalele Romaniei de Atletism de la Cluj l-au gasit in forma pe Novac la aruncarea sulitei.  

Alexandru a castigat cu 79.61 in fata sarbului Verdan Samac (78.95), iar pe 3 a incheiat George Catalin Zaharia de la Steaua (75.68)

Tot din randul aruncatorilor s-a remarcat  Andrei Gag cu medalii de aur si argint pentru CSM Bucuresti. Gag a castigat medalia de aur aruncarea greutatii si argintul la aruncarea discului, in cadrul Campionatului International de la Cluj!

La disc Alin Firfirica l-a invins pe Gag cu 64.40 si a devenit Campion International si a facut baremul pentru Campionatele Europene.Musteata de la CSU Suceava a fost pe podium si la greutate si la disc. Marius Constantin Musteata a fost pe 3 la disc si pe 2 la greutate.

La aruncarea ciocanului Bianca Ghelber a fost cea mai buna romanca. Legitimata la Steaua si Bacau, Ghelber a avut a doua aruncare din concurs (70.96) dupa Petrivskaya cu 71.07 pentru Republica Moldova. Ana Adela Stanciu a fost pe 3. Iar Elena Mitrea a incheiat pe 4.

Internationalele Romaniei de Atletism de la Cluj au fost cu succes pentru Denisa Ionela Luca la prajina.

Sportiva legitimata la Rapid si CSM Calarasi a castigat cu o saritura de 3.80 metri in fata sportivei de la Dinamo, Adina Buzescu. Pe 3 a incheiat Stefania Andreea Dragan de la CSM Craiova.

La saritura in lungime Valentin Toboc de la Steaua a castigat cu 7.61 in fata sarbului Strahinja Jovancevic si a lui Adrian Vasile.

Rezultate aici!

AUTOR: Ovidiu Pețenghea

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE