Islai trage in finala Europenelor de talere! Aflati rezultatul junioarei

337
Islai trage in finala Europenelor de talere! Aflati rezultatul junioarei

Islai trage in finala Campionatelor Europene si termina pe locul 5! Sportiva antrenata de Marian Carbunaru a fost cea mai tanara tragatoare. Vlad Ghetu trage in a 2 a zi de concurs! Raveca si Vlad reprezinta Romania in proba de skeet echipe mixt!

Islai trage in finala Campionatelor Europene Proba Talere Skeet, cu un rezultat de 114t! A castigat germanca Eva Tamara Reichert. Vicecampioana este Vanesa Hockova din Slovacia. Elena Bukhonova din Rusia a fost pe 3.

Islai trage in finala Europenelor de talere! Aflati rezultatul junioareiRaveca Islai trage la Europene dupa ce a castigat Cupa Romaniei la junioare. Startul de sezon a fost cu o clasare pe podium in Cipru la Tir pentru Raveca Islai si cu noi obiective de performanta! Raveca Maria Islai s-a nascut in 2002 la Bucuresti. Trage profesionist din 2012 si a inceput seria de competitii in 2013.  Marian Carbunaru a calauzit-o si Islai face performanta pentru Romania si la CSA Steaua!

In concurs va intra si Vlad Ghetu. In urma cu un an Raveca Islai si Vlad Ghetu au tras la Europenele din Leobersdorf si au facut record european in august.

Islai trage in finala Europenelor de talere! Aflati rezultatul junioareiEchipa Romaniei cu Raveca Maria Islai si Vlad Ghețu a tras atunci excelent in calificarile pentru finala. Fiecare sportiv a reusit cate 71 de puncte din maximumul de 75. Au fost 3 manse de cate 25 de puncte pentru fiecare. Cu 142 de puncte Raveca si Vlad au facut record. Romania a devansat natiuni cu echipe puternice precum Italia (140 puncte), Cehia (137) si Germania (136 puncte).

Anul trecut dupa Campionatele Europene, Vlad a avut al 6-lea rezultat la Campionatele Mondiale Militare de Seniori tinute in Italia. La aceeasi competitie ISM (Campionatul Mondial Militar) Raveca a fost in Finala și a ocupat locul 5.

Vlad s-a pregatit la pusca talere-skeet pentru Campionatele Nationale de juniori si seniori ca sa fie in forma la Campionatele Europene din Italia.

Pe AIMX va tinem informati cu vesti din fiecare etapa a Turului Romaniei la Ciclism. Aflati cat de bine plasat este Eduard Grosu, AICI!