Jennifer si Matei castiga intrecerile de la FIS Children Trophy in Poiana Brasov

288
Jennifer si Matei castiga întrecerile de la FIS Children Trophy in Poiana Brasov

Jennifer si Matei au entuziasmat prin evolutia de la Slalom Urias. Mai mult Jennifer Nagy Remetean a castigat si a doua zi la Slalomul Special. Matei Oancea s-a remarcat la Slalom Urias. Matei a terminat in fata lui David Cernea. Matei Oancea este antrenat de profesorul Gigi Vulpe de la CSS Sinaia. Jennifer Nagy Remetean este legitimata la sectia de schi alpin de la C.S.S. Baia Sprie. Este antrenata de  Sebastian Selejan si a ajuns in topul sportivilor maramureseni. Jennifer a primit un premiu special  pentru rezultatele obtinute la nivel national si international!

Jennifer si Matei fac performanta pentru Romania la intreceri internationale

La Poiana Brasov, peste 100 de sportivi din Austria, Bulgaria, Ungaria, Franta, Grecia, Slovacia, Bosnia si Hertegovina, Georgia, Liban si Romania. participa la FIS Children Trophy 2020. Competitia este inscrisa in calendarul Federatiei Internationale de Schi (FIS) pana in 2022 (inclusiv).

CSS Baia Sprie este reprezentata de Jennifer Nagy Remetean si de Razvan Toma la vategoria sub 14 ani. Alexandru Horga a fost inscris la categoria sub 16 ani

Foto: CSS Baia Sprie, Claudiu Banc

Matei Oancea castiga medalii la schi alpin! Anul trecut a obtinut locul 2 la ambele probe in concursul international Kids Trophy din Poiana Brasov! Matei a cunoscut tainele schiului la varsta de 4 ani. Tatal sau l-a indrumat. Matei a fost observat de profesorul Gheorghe Vulpe care l-a luat la clubul CSS Sinaia. De atunci este sub indrumarea dansului.

Jennifer si Matei castiga întrecerile de la FIS Children Trophy in Poiana Brasov

In 2015  Matei a participat prima data la concuncursul international Kids Trophy din Austria unde s-a clasat pe locul 6.  Proba favorita pentru Matei este Slalomul Urias! Anul trecut a obtinut titlu de campion national la aceasta proba.  Sportivul preferat este Marcel Hirsher! Austriacul a cucerit pentru a treia oara in 2019 medalia de aur in proba de slalom, la Campionatele Mondiale de schi alpin de la Are (Suedia).

Pe AIMX puteti citi aici si despre delegatia Romaniei care participa la Jocurile Balcanice de Atletism

Autor Ovidiu Pețenghea