joi, februarie 22, 2024
AcasăALERGARELa primavara toata tara alearga la Timisoara

La primavara toata tara alearga la Timisoara

 

       840 de locuri disponibile la 5 curse

2017 se anunta a fi un an bogat in competitii sportive. Poate cel mai bogat. Din ce in ce mai multe concursuri incearca sa isi faca loc in calendar si sa atraga cat mai multi concurenti la start. Este si cazul SportGuru Timisoara 21 k. Acesta va avea prima editie pe 26 martie 2017 si isi propune sa devina de la inceput un eveniment de anvergura care sa urce Timisoara in randul oraselor importante din lumea sportului de masa. Treptat se doreste ca intrecerea sa devina cunoscuta si pe plan international.

Competitia este organizata, in parteneriat, de retailerul de echipament sportiv SportGuru si Primaria Municipiului Timisoara. Cei care au gandit concursul s-au orientat si spre atragerea unui numar considerabil de incepatori: 350 din cele 840 de locuri disponibile sunt dedicate copiilor si cursei populare de 2,5 km.

Crosul de 10 km, stafeta la semimaraton si semimaratonul completeaza tabelul probelor. Taxa de participare variaza intre 80 de lei (daca este achitata pana la sfarsitul lunii ianuarie) si 130 de lei ( la ridicarea kiturilor). Concursul incurajeaza sportivii de performanta, categoria elite, astfel ca premiile in bani se vor acorda DOAR la aceasta categorie. Inscrierea la profesionisti se va face insa doar daca sportivii au indeplinit pana atunci anumiti timpi. Cu 69 de zile inainte de start s-au inscris deja peste 100 de concurenti.

BAREM DE INDEPLINIT:

10 km MASCULIN.34:30  FEMININ:.37:30
Semimaraton MASCULIN: 1:12:00  FEMININ.1:25:00

 

TRASEU:

Traseul semimaratonului a fost poiectat, desi nu inca in varianta finala, pentru a-i „alerga” pe sportivi prin cele mai importante locuri ale Timisoarei. Startul si sosirea vor avea loc in Piata Unirii. Organizatorii au desenat un traseu prietenos care sa-i ajute pe alergatori sa isi poata dobora recordurile personale de timp pe aceasta distanta.  

Printre ambasadorii SportGuru Timisoara 21k se numara alpinistul Horia Colibasanu, dar si unii dintre cei mai importanti atleti ai momentului: Marius Ionescu, Alexandru Corneschi si Madalina Florea.

CREDIT FOTO: Alina Alexandra Albin

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE