Lacramioara Perijoc e campioana europeana la box si vrea sa ajunga la TOKYO!

358
Lacramioara Perijoc e campioana europeana la box si vrea sa ajunga la TOKYO!

Lacramioara Perijoc a cucerit medalia de aur la categoria 54 de kilograme, la Campionatele Europene de box de la Madrid. In Spania sportiva in varsta de 25 de ani a invins-o in finala, la puncte, cu scorul de 3-2, pe sportiva rusa Karina Tazabekova.

Lacramioara Perijoc a trecut in sferturile de finala de italianca Giulia Lamagma. Sportiva legitimata la CSA Steaua Bucuresti a eliminat-o in semifinale pe Caroline Cruveillier, din Franta.

Lacramioara Perijoc este din Zamostea, judetul Suceava si vrea sa ajunga la Tokyo sa boxeze la Jocurile Olimpice!

Lacramioara Perijoc e campioana europeana la box si vrea sa ajunga la TOKYO!”Cele mai grele momente sunt pana la competitie. Dupa ce intri in ring nu ai decat sa dai totul. Am muncit pentru acest titlu si in sfarsit a venit! Am avut 3 meciuri. In primul am avut cele mai mari emotii. Dupa ce am trecut de italianca am fost relaxata. Am zis ca am ajuns pana in semifinala stiu de ce sunt in stare. Stiu ca pot mai mult stiu pentru ce am muncit. Am tratat fiecare meci cu seriozitate. Antrenorii mi-au stiut potentialul. Au crezut in mine. M-au incurajat, mi-au transmis toata increderea si am reusit.”-Lacramioara Perijoc

Lacramioara Perijoc a scazut in greutate si a cucerit medalia de aur la categoria 54 de kilograme, la Campionatele Europene de box.

„Multumesc din tot sufletul in primul rand antrenorilor mei principali Adrian si Mihaela Lacatus( a 2 a mea familie). Au avut rabdare si au crezut nesupus de mult in mine. Multumesc omului meu de suflet Claudia care a fost alaturi de mine in fiecare moment. Multumesc familiei mele,colegelor de lot,antrenorilor si intregului staff. Multumesc federatiei romane de box,clubului CSA Steaua Bucuresti,COSR ,MTS si tuturor romanilor care m-au sustinut. Sunt mandra ca am reusit aceasta performanta si am adus boxul feminin acolo unde ii este locul,pe prima treapta a podiumului.”-Lacramioara Perijoc

Pe AIMX puteti citi si despre romanul care a obtinut o clasare surprinzatoare la Ultra-Trail du Mont-Blanc sau, pe scurt, UTMB. Articolul AIMX este AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea