Eduard Grosu revine in Turul Romaniei! Rezultatele ciclistului sunt pe AIMX

344
Eduard Grosu revine in Turul Romaniei! Rezultatele ciclistului sunt pe AIMX

Eduard Grosu revine in Turul Romaniei. In 2013 Edi avea 20 de ani si ciclistul din Zarnesti devenea unul dintre cei mai tineri castigatori de etapa din istoria competitiei.

Eduard Grosu revine in Mica Bucla dupa sase ani de la debut. Edi va ajunge la Cluj pentru cea de-a 52-a editie. Mica Bucla se va desfasura in perioada 11-15 septembrie si va avea cinci etape. Punctul de pornire este Clujul, iar cel de sosire – Bucurestiul.

Startul de la Cluj-Napoca va gasi plutonul pregatit pentru 177 kilometri pe 11 septembrie. Ziua se va incheia  la Sighisoara. Etapa a doua va fi intre Brasov si Focsani, pe 177 kilometri. Etapa a treia este programata de la Buzau la Targoviste, pe 125 kilometri. Penultima etapa va fi de la Ploiesti la Piatra Arsa, pe un traseu de 124 kilometri. Turul se va incheia dupa 102 kilometri, la Bucuresti, pe 15 septembrie.

„Anul trecut nu am reusit sa fiu prezent in Turul Romaniei. Din fericire in acest an echipa imi da sansa sa fiu prezent alaturi de echipa nationala. Sunt foarte bucuros. Doresc ca la startul competitiei sa fiti la Cluj prezenti, sa ne sustineti. Apoi in fiecare etapa a competitiei sa fiti pe sosea alaturi de noi. O sa incercam sa facem un rezultat mare.”-Eduard Grosu pentru Turul Romaniei 

Luna trecuta Eduard Grosu a strans puncte UCI in Vuelta Burgos.

In iulie, Eduard Grosu a reusit sa termine Turul Ciclist al Lacului Qinghai. La finalul competitiei Edi a fost premiat pentru cele mai bune rezultate la sprint. Grosu a avut doua victorii si doua clasari pe podium.

Eduard Grosu a reusit pana la finalul turului Lacului Qinghai sa termine cu tricoul verde dedicat celui mai bun sprinter. Despre evolutia sportivului in cele 13 etape din China gasiti amanunte aici!

Turului ciclist al Romaniei a fost castigat in 2018 de Serghei Tvetcov.

”Ma bucur sa va anunt ca voi fi prezent si in acest an cu echipa nationala. Ne vedem la Cluj Napoca!”-Serghei Tvetcov