Laura Coman si asiaticele s-au intrecut pentru victorie la Finala Cupei Mondiale

0
906
Laura Coman si asiaticele s-au intrecut pentru victorie la Finala Cupei Mondiale

Laura Coman si asiaticele Elavenil Valarivan si Ying-Shin Lin si-au impartit medaliile in China. Laura a obtinut bronz la Finala Cupei Mondiale de la Putian, in China.

Laura Coman si asiaticele au concurat in proba de pusca aer comprimat 10 metri, la finala Cupei Mondiale. Laura a acumulat 229 puncte in finala. Elavenil Valarivan  din India a avut 250,8 puncte. Ying-Shin Lin din Taiwan a acumulat 250,7 puncte. In calificari Laura a obtinut al cincilea rezultat (629,3 puncte).

Laura Coman este calificata la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Rezultatul a fost obtinut la Cupa Mondiala de la Munchen ! Campioana europeana la pusca 10 metri aer comprimat „a tintit” un loc cota la Cupa Mondiala din Bavaria. In finala probei ea s-a clasat pe locul 5 cu 186,3 puncte. A fost devansata de doua sportive din India si de doua din China.

La Jocurile Europei, Laura Coman a stabilit  un record continental, cu 251,3 puncte. Sportiva antrenata de Olimpiu Marin a ajuns in finala la pusca aer comprimat 10 metri de pe locul 5, cu 626,7 puncte. Roxana Sidi a terminat pe locul 13. Medalia de argint a fost obtinuta de Nina Christen (250 puncte). Dupa sportiva din Elvetia s-a clasat Nikola Mazurova, din Cehia (228,7 puncte).

Laura Coman a obtinut anul acesta prima medalie de aur pentru Romania la Minsk, in Belarus, la Jocurile Europene. S-a intamplat dupa o luna de la calificarea la Jocurile Olimpice!

Laura Coman aduce a 5-a medalie a Romaniei la Jocurile Europene! Este Aur la Tir!Laura este campioana europeana in 2019 in proba de pusca 10 metri aer comprimat. Laura Coman va participa in premiera la o editie de Jocuri Olimpice si este al doilea sportiv al Romaniei calificat in Japonia. Primul care si-a luat viza a fost inotatorul Robert Glinta.

Laura Coman ramane in lupta cu asiaticele care domina ierarhia mondiala. Campioana europeana si fost lider mondial, Coman are tinta reglata spre Tokyo.

Pe AIMX puteti citi AICI despre campioana mondiala la alergare montana!

Autor: Ovidiu Pețenghea