Laura Ilie a câștigat în Polonia concursul la tir, Cupa Președintelui

92
Laura Ilie a câștigat în Polonia concursul la tir, Cupa Președintelui

Laura Ilie a câștigat în Polonia, la Wroclaw concursul la tir, Cupa Președintelui. Laura a făcut echipă cu Sheng Lihao. Laura şi sportivul chinez au dominat finala disputată contra tandemului danezo-maghiar, Rikke Maeng Ibsen-Istvan Penni, scor 16-2.

Laura Ilie a câștigat la dublu mixt și trage și la simplu în concursul de puşcă aer comprimat 10 metri, de la Wroclaw, în Polonia.

Laura Ilie a câștigat în Polonia concursul la tir, Cupa Președintelui

La această competiţie de top sunt invitaţi primii 12 trăgători ai lumii la fiecare armă. Federaţia Internaţională pune în joc pe lângă medalii şi premii de aproape un milion de dolari.

În această vară Laura a reprezentat România la Jocurile Olimpice!

”Aceasta editie s-a incheiat pentru mine cu un rezultat sub asteptarile mele, dar care cred ca ma va face mai puternica. Multumesc celor care au crezut in mine si carora nu am putut sa le ofer inapoi bucuria mult asteptata. Atat am putut azi…Voi fi mai puternica si mai determinata la Paris. Ii sustin pe ceilalti sportivi aflati inca in batalia pentru medalii si le doresc mult succes!”-posta Laura pe pagina de socializare.

Laura este campioană europeană, medaliată cu aur la Jocurile Europene de la Minsk şi fost număr unu mondial! A început să practice tirul sportiv de la vârsta de 17 ani, la Clubul Sportiv Dinamo București. A obținut primul rezultat internațional în 2015, când a cucerit titlul de campioană mondială universitară, la 10 metri pușcă aer comprimat. In 2018, Laura Ilie a câștigat etapa de Cupă Mondială de la Guadalajara, din Mexic. Laura a stabilit un nou record european: 251,5 puncte (vechiul record – 251,3 puncte) și a devenit numarul 1 mondial al probei. În același an a câștigat titlul pe echipe la Campionatele Europene de la Gyor, împreună cu Roxana Sidi și cu Eliza Molnar. 

Pe AIMX aflați aici și despre evenimentul de la „Cheile Gradistei” care îi așteaptă pe alergătorii montani pe 13 și 14 noiembrie la Spartan Race România.

Autor Ovidiu Pețenghea