Loredana Dinu transmite un mesaj emotionant. Campioana la scrima se antreneaza

0
753
Loredana Dinu transmite un mesaj emotionant. Campioana la scrima se antreneaza

Loredana Dinu s-a alaturat campaniei “Fii erou, stai in casa!” a DJSTBuzau. Fosta campioana la scrima vrea ca in aceasta perioada sa ramanem uniti. Sa ajutam atat cat putem fiecare!Chiar daca sta acasa, Loredana face exercitii de intretinere. Un antrenament inedit a fost postat pe pagina oficiala de socializare aici.

Loredana Dinu e campioană olimpică la spada la editia din 2016 de la Rio de Janeiro. Spadasina e dublă campioană mondială (2010 și 2011). Este si cvadruplă campioană europeană (2006, 2008, 2011 și 2015), tot pe echipe.

”Am ales sa donez o sapca pe care am purtat-o la JO de la Rio de Janeiro. Este sapca pe care am avut-o cand am reprezentat Romania. Aceasta sapca are toate autografele colegelor mele: Simona Pop, Ana Maria Popescu si Simona Gherman. Sper sa simtiti si voi si macar o parte din bucuria pe care am simtit-o noi atunci cand imnul Romaniei rasuna in sala din Rio. Aveti ocazia sa donati si voi! Banii care se vor strange in urma campaniei vor fi donati SJU Buzau! Este important sa fim cat mai multi! Sa sustinem campania si sa stam in casa, pentru ca zilele acestea asta inseamna sa fii erou!”-Loredana Dinu

Loredana Dinu transmite un mesaj emotionant. Campioana la scrima se antreneaza

Loredana Dinu face exercitii de izometrie si povesteste momente memorabile, emotionante din viata ei. Totusi sunt emotii puternice pe care le are in aceste momente despre care Loredana vorbeste pe retelele de socializare.

”O tristete adanca si apasatoare mi-a cuprins sufletul! Popor de crestini ortodocsi, debusolat si confuz, asa am ajuns.. tematori, tensionati, ingrijorati. In aceste vremuri ne-am separat si mai tare. Asta nu din cauza distantarii sociale, ci din cauza ca atunci cand ne-am vazut amenintata sanatatea noastra, sau a celor dragi noua, am devenit egoisti si rai. Ne-am adus aminte si de cat de firavi si vulnerabili suntem.


Insa, ne raman credinta si iubirea. Acestea ne vor da puterea sa mergem mai departe, ne vor feri de gandurile rele, de pericolul raspandirii acestui virus, de tot ceea ce este nociv pentru noi.
Nu va temeti! Bucurati-va! Sau Pace voua! Sunt cuvinte puternice, pe care ar trebui sa le rostim des in aceste vremuri!

Loredana Dinu transmite un mesaj emotionant. Campioana la scrima se antreneaza

Sa aveti Paste linistit si binecuvantat, dragi romani! Oriunde v-ati afla.
Hristos a inviat!”-Loredana Dinu

Pe AIMX puteti citi aici si despre ciclistul care a pedalat 12 ore zilnic si va dona o suma impresionanta.

Autor Ovidiu Pețenghea