Se stie lotul Romaniei pentru Campionatul Mondial de Alergare Montană de Ultramaraton

502

Federatia Romana de Atletism a anuntat joi seara lotul Romaniei care va participa la Campionatul Mondial de Alergare Montana de Ultramaraton. Concursul se desfasoara pe 8 iunie, in Portugalia, la Miranda do Corvo. Romania va fi reprezentata de 9 sportivi la masculin si 7 la feminin. 

Lotul Romaniei pentru Campionatul Mondial de Alergare Montana de Ultramaraton va fi format din 16 sportivi. Este un record absolut.

Lotul masculin al Romaniei: Robert Hajnal , Alin Ionut Zinca , Albert Leonard Mitrica , Bogdan Damian, Viorel Andrei Pălici , Andrei Gabriel Preda,  Cristian Marian Moșoiu, Gyorgy Szabolcs-Istvan  si Ianco Slovak .

Lotul feminin al Romaniei: Cristina Constantin, Denisa Dragomir, Ingrid Mutter, Viorica Malai, Andreea Pîșcu , Crina Buzgan ,Laura Popescu.

Federația Română de Atletism a anuntat ca va suporta cheltuielile de deplasare ale primilor 4 atleți și 4 atlete. Pana pe 8 aprilie cluburile la care sunt legitimati ceilalti sportivi pot anunta forul daca au disponibilitatea de a aschita costurile de deplasare.

Autor: Vlad Lucian Arhire

Credit Photo: Primavera Trail race