Loturile olimpice de judo seniori revin in pregatire centralizata/cantonament

0
726
Loturile olimpice de judo seniori revin in pregatire centralizata/cantonament

Loturile olimpice de seniori revin in cantonament, dar cu respectarea regulilor impuse de autoritati! Federatia Romana de Judo a anuntat si organizarea a doua Open-uri, unul de cadeti si unul de seniori. La competitii vor participa cateva sute dintre cei mai titrati judoka din Europa, plus cei mai buni sportivi romani. 

Loturile olimpice ale Romaniei intra in pregatire centralizata. Sportivii vor respecta regulile impuse de autoritati!

”Începând cu data de 18 mai, loturile olimpice de Judo ale României îşi vor relua pregătirea în cadrul cantonamentului organizat în Complexul Sportiv Olimpic de la Izvorani, respectând toate normele de protecţie şi protocoalele impuse, pentru evitarea oricărui risc de infectare cu virusul Covid-19. În prealabil, toţi componenţii acestor loturi au fost testaţi prin metoda RT-PCR”, a anunţat FRJ.

Loturile olimpice de judo seniori revin in pregatire centralizata/cantonament

Componenţa loturilor este următoarea: Ungureanu Monica, Chiţu Andreea, Stere Elena, Riciu Cleonia, Dobre Ştefania, Moscalu Serafima, Raicu Alexandru, Şulcă Adrian, Cercea Marcel, Văsian Ionuţ, Creţ Alex, Kunszabo Luca.

Staful loturilor este format din Bercean Florin (antrenor), Richter Simona (antrenoare), Pop Mirela (medic), Cipcigan Emil (maseur), Sumandea Ştefan (maseur).

Loturile olimpice de judo seniori revin in pregatire centralizata/cantonament

”Am finalizat la Viena discutiile si negocierile economice pentru competitiile internationale din SEPTEMBRIE 2020. Negocieri pe care le-am avut cu reprezentantii Uniunii Europene de Judo, care are sediu (si) la Viena, respectiv cu echipa coordonata de Martin Poiger (foto), director EJU si presedinte al Federatiei Austriece de Judo. Asadar, vom avea 2 Open-uri, unul de cadeti si unul de seniori. Vor participa cateva sute dintre cei mai titrati judoka din Europa, plus cei mai buni sportivi români. Competitiile vor fi transmise live de catre Look Sport TV, iar premiile pentru sportivii români medaliati vor fi si-n bani!
Concluzia: repornirea sportului competitional este conditia necesara pentru “dezmortirea si pozitivarea” NATIUNII! ”- Cozmin Gusa- Presedinte FR Judo

Pe AIMX aflati si despre ultramaratonul organziat de Lake Lazarus. Articolul este aici!

Sursa FR JUDO