Lucian Popa încheie anul competițional cu 6 medalii de aur!

29
Lucian Popa încheie anul competițional cu 6 medalii de aur!

Lucian Popa încheie anul competițional cu 6 medalii de aur! A câștigat la categoria Gold Level Individual. S-a impus și la Silver Level Individual. A câștigat la categoria Gold Level Perechi ( cu estonianul Renee Lane ).

Lucian Popa încheie anul competițional cu 6 medalii de aur! Gold Level Mixt succes alături de Elena Novac. A impresionat și la individual și la Perechi la IFBB Fitness Challenge World Cup 2023.

Lucian Popa s-a prezentat perfect și în tandem cu Sivliu Dobre. Lucian a câștigat la Silver Level Perechi.

Lucian mai are un titlu obținut cu Elena Novac la Silver Level Mixt.

”Nu pot descrie în cuvinte bucuria pe care o simt în acest moment având în vedere că mi-am îndeplinit toate obiectivele pe acest an! Un an în care m-am autodepășit, un an în care pot spune că am muncit mai mult ca niciodată, un an în care am sacrificat ORICE din dragostea pe care o am pentru acest sport! Mă simt onorat că fac parte din FRCF & SPEED FIT, pentru mine sunteți mai mult decât prieteni sunteți o a doua familie. ( Dan Pandelea, Gusti Moldovan, Elena Novac, Camelia Ștefan, Oana Vasilescu, Andrei Apetrei, Marcuta Cosmin, Ciobanu Madalin, Cedric Zetea, Gabi Hurjui).” A postat Lucian pe pagina de socializare.

Lucian Popa și Camelia Ștefan au fost premiați de Federația Română de Culturism și Fitness care anunță campionii: titlul de campion absolut fitness challange îi revine lui Lucian Popa, SILVER & GOLD Overall Winner Masculin.

Lucian Popa și Camelia Ștefan sunt campioni naționali absoluți la culturism și fitness.

Evenimentul a fost la Sala Transilvania din Sibiu. Fix la 3 ani distanță, în același loc, la aceeași competiție dar la disciplina diferită, Camelia Stefan confirma din nou că pasiunea și determinarea nu sunt o întâmplare!

Anul trecut, Lucian Popa a făcut echipă cu o reprezentantă a Spaniei și s-a impus la categoria Fitness Challenge Silver Level Couple Mixed.

Lucian Popa este pe lista medaliaților la Arnold Classic de la Sevilla!

Lucian Popa și Agoston Moldovan au fost pe locul doi la categoria Fitness Challenge Gold Standard Couple Man. Agoston și Oana Vasilescu au terminat pe doi la categoria Fitness Challenge Silver Level Couple Mixed

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea