Mihaela Hogaș și Mex Nedelea au devenit, din nou, campionii României la sprint

0
127
Mihaela Hogaș și Mex Nedelea au devenit, din nou, campionii României la sprint

Mihaela Hogaș și Mex Nedelea au devenit sportivi reper la patinaj viteză. Corona Brașov se mândrește cu sportivii campioni legitimați.

Mihaela Hogaș și Mex Nedelea au devenit, din nou, campionii României la sprint

Mihaela Hogaș și Mex Nedelea au devenit, din nou, campionii României, la Campionatele Naționale de Sprint! Bianca Stănică și Robert Nechita se clasează pe podium cu rezultate excelente!

În proba de 500 de metri, Mex a câștigat după o întrecere palpitantă cu Nițu Eduard. Succes cu un avantaj de doar 0.02 secunde.

La 1000 de metri, victoria lui Mex a fost clară.

Mihaela Hogas a câștigat ambele probe, devenind campioană națională la sprint.

Bianca Stănică s-a clasat pe locul al doilea și a stabilit recorduri personale le ambele distanțe.

Robert Nechita a pierdut podiumul la 500 de metri, dar a reușit să câștige bronzul la 1000 de metri și a fost pe podium și în clasamentul general!

Corona Brașov a adunat 6 medalii de aur, 3 de argint și două de bronz!

Bogdan Stănescu, antrenorul lotului de seniori ai Coronei a declarat pentru Corona Brasov :

„În urma rezultatelor obținute la Campionatul Național de sprint, nu pot decât să îmi exprim o profundă mândrie și apreciere pentru echipa noastră. Este cu adevărat o onoare să văd cum sportivii noștri, Mihaela Hogas și Nedelea Cosmin au triumfat din nou, reconfirmând valoarea și determinarea lor.Bianca Stanică, noua componentă a echipei noastre, a arătat o evoluție impresionantă, având două curse excepționale și fiind foarte aproape de colega ei, Mihaela Hogaș. Și, desigur, trebuie să menționăm și performanța lui Nechita Robert, care ne-a surprins pe toți cu o prestație remarcabilă, obținând locul 3.Cu toată smerenia, pot spune că suntem cea mai bună echipă de patinaj viteză din țară. Acest titlu nu este doar un cuvânt, ci reflectă nenumărate ore de muncă, dedicare și pasiune. Ne străduim constant și depunem eforturi uriașe pentru a ne menține în această poziție de elită și avem intenția să continuăm să fim o forță dominantă în acest sport pentru mulți ani de acum încolo.”

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor-Ovidiu Pețenghea