Mădălina Florea câștigă Alba Iulia City Race. Peter Daniel Herman e primul

346
Mădălina Florea câștigă Alba Iulia City Race. Peter Daniel Herman e primul

Mădălina Florea câștigă Alba Iulia City Race. Sportiva s-a impus în 1:24:02. La masculin s-a impus Peter Daniel Herman în 1:20:51.

Mădălina Florea câștigă Alba Iulia City Race. Peter Daniel Herman e primul

Mădălina Florea câștigă Alba Iulia City Race. A avut al 5-lea timp după băieți la semimaraton. Declarația atletei

”Azi a fost o zi specială pentru mine. În primul rând, azi este ziua mamei mele Elena Florea, care este pentru mine cea mai importantă ființă, iar pe această cale vreau să urez La mulți ani sănătoși și fericiți alături de noi, și să îi spun că o iubesc nespus de mult. Și ce mod mai frumos de a o sărbători pe mama mea decât printr-o victorie, la una dintre cele mai bine organizate și frumoase curse din țară, Alba Iulia City Race. Mă bucur că am putut lua startul astăzi și să mă impun, și nu oricum, ci cu un nou record de traseu în proba de semimaraton, 1h24min02 sec, record care apare din nou în dreptul numelui meu (și cel vechi îmi aparținea de la prima ediție din 2014). Organizatorii acestui eveniment sunt implicați 110% în ceea ce privește bunăstarea sportivilor și pe această cale vreau să îi felicit pentru tot ce reușesc să facă în orașul Marii Uniri. Vreau să îi mulțumesc și lui Ionut Alin Zinca pentru sfaturile constante pe care mi le oferă și pentru că mă încurajează ori de câte ori am nevoie. O parte din recordul de astăzi îți aparține.Mulțumesc tuturor celor implicați în pregătirea mea , în special d.doc Vasile Osean , echipei MedySportLine și Goldnutrition Romania care fac ca recuperarea mea sa fie una rapidă și eficientă.”

Atleta va participa la Campionatul Mondial de Alergare Montană care se va desfășura în Thailanda în perioada 3-6 noiembrie.

Mădălina Florea își apără titlul și se califică la Mondialul de Alergare Montană

Mădălina Florea și-a apărat titlul, iar Raress Miklos a reușit să obțină prima medalie individuală la un Campionat Național de seniori la Campionatul Național de Alergare Montană.

Pe AIMX  citiți și articole din natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea