Madalina Florea continua pregatirea in izolare. Motivatia care o face sa se antreneze

193
Madalina Florea continua pregatirea in izolare. Motivatia care o face sa se antreneze

Madalina Florea continua perioada fara competitii. Anul trecut, atleta sighisoreana a participat la Campionatul Mondial din Argentina. Competitia de alergare montana a fost la Villa La Angostura, in perioada 15-17 noiembrie. Anul acesta, inainte de perioada de criza Madalina Florea a castigat la Huelva Semimaraton.

Madalina Florea continua sa aiba dorinta de a reveni in intreceri. E activa si in izolare. 2020 a inceput bine pentru Madalina

”Pauza aceasta competitionala din cauza acestei pandemii m-a facut sa simt dorul competitiilor mai mult ca niciodata! Am inceput sa simt nostalgia momentelor in care urcam pe podium, indiferent de competitie. Desi au trecut ani de la primele mele medalii, ele raman rodul muncii mele si ori de cate ori le privesc, imi amintesc de fetita care avea un vis maret. Am visat sa ajung pe culmiile sportului! Asta imi da mereu motivatie sa continui si sa lupt pentru ceea ce mi-am propus.”-Madalina Florea pe pagina de socializare.

Madalina a practicat si gimnastica ritmica, timp de trei ani, dupa care a optat pentru atletism. La noua sa pasiune, sub indrumarea antrenorului Ioan Avram a devenit multipla campioana nationala la cros, medaliata in multe alte competitii interne sau internationale, locul I la Campionatele Balcanice si alte locuri de top la Campionatele Europene.

Madalina Florea continua pregatirea in izolare. Motivatia care o face sa se antreneze
Foto: Bogdan Hermann

”Dupa primele 3 saptamani de pregatire in Portugalia, in acest an am deschis sezonul competitional! Am participat la cursa de semimaraton de la Huelva. Am reusit sa ma impun cu timpul de 1h14min si 06 secunde. Traseul a avut de toate, urcari, coborari, viraje stranse si piatra cubica. Atmosfera de pe traseu si mai ales cea de la final mi-au dat energia necesara sa termin cu un timp bun. As vrea sa multumesc sponsorilor, fara de care acest cantonament in insorita Portugalia nu ar fi fost la fel, Monosuisse, Sefar si SICERAM. ”-Madalina Florea pe pagina de socializare!

Pe AIMX cititi aici si despre UTMB cel mai important concurs de alergare montana din lume: Ultra Trail du Mont Blanc (24-30 august)

Autor Ovidiu Pețenghea