Madalina Florea e in Argentina pentru Mondialul de Alergare Montana

354
Madalina Florea e in Argentina pentru Mondialul de Alergare Montana

Madalina Florea e in Argentina unde va alerga pe 16 noiembrie la Villa de Angostura. Atleta din Sighisoara reprezinta Romania la Campionatul Mondial de Alergare Montana de Lunga Distanta. Madalina a acumulat experienta  in cei 14 ani de sport. Este alergatoare de probe de fond si mare fond: 10000 metri, semimaraton si chiar maraton. Madalina a castigat la semimaraton luna trecuta. A fost antrenamentul pentru Campionatul Mondial de Alergare Montana de Lungă Distanță. Sportivi sighișoreni au fost pe podium la competiții importante organizate la București la Campionatul National de Maraton.

Madalina Florea e in Argentina pentru Mondialul de Alergare MontanaMadalina Florea e in Argentina. Face parte din lotul national al Romaniei pentru Mondialul din Argentina impreuna cu Andreea Piscu, Cristina Simion si Denisa Dragomir.

”Zilele acestea a fost despre recunoasterea traseului, invatarea zonelor tehnice… and it’s a lot. Privelistea de pe traseu e minunata, daca ai timp sa vii aici intr-o excursie, dar eu cum am venit sa particip la un Campionat Mondial nu ma pot bucura de ea. Trebuie sa fiu foarte atenta. Traseul are de toate, de la zapada si teren nisipos si instabil, la paraiase si podulete improvizate, copaci cazuti si poteci inguste. Traseul este unul greu din punctul meu de vedere.”-Madalina Florea

Madalina Florea are mai multa experienta pe probele de plat, dar stie foarte bine cum sa atace si concursurile de alergare montana.

”Daca nu iti dozezi efortul cum trebuie, o sa platesti pentru asta. Dar imi asum aceasta experienta si o sa o iau ca pe o provocare careia sper sa-i fac fata cu brio. Un lucru stiu sigur: o sa dau tot pentru a ajuta echipa sa ocupam un loc cat mai bun in clasamentul final.”-Madalina Florea

Nu uitati de concursul de pe pagina noastra de facebook. Partenerul aimx, REMINGTON, te premiaza cu produsul dorit. Detalii ai, aici!!!

Autor: Ovidiu Pețenghea