Mădălina Florea face analiza cursei din San Francisco, în Statele Unite ale Americii.

60
Mădalina Florea face analiza cursei din San Francisco, în Statele Unite ale Americii.

Mădălina Florea face o nouă cursă de referință! Învață de la fiecare eveniment. Este motivată, are o dorință enormă să își depășească limitele. A alergat și este premiată cu o prezență pe podium. Vrea mai mult!

Mădalina Florea face analiza cursei din San Francisco, în Statele Unite ale Americii.
sursa Facebook, Florea Mădălina 

Mădălina Florea face dezvăluiri după o cursă finalizată cu prezență pe podium în Statele Unite ale Americii.

”Au mai rămas puține ore din această experiență extraordinară alături de acest grup minunat de atleți și staff Golden Trail. Au fost 2 săptămâni pline de emoții și sentimente noi pentru mine. Nu cer milă sau compasiune prin acest mesaj, doar vreau să prezint anumite concluzii dure la care am ajuns după aceste concursuri. Chiar dacă știam și sunt realistă despre diferențele bugetare față de anumite “rivale”, am încercat să elimin acest complex și să mă concentrez în a fi cea mai bună versiune a mea cu resursele de care dispun în acest moment. Sunt profund recunoscătoare tuturor celor care au fost alături de mine în acest drum lung și anevoios. Mulțumesc pentru toată susținerea de care am beneficiat și beneficiez. Însă mă văd limitată. Este dezamăgitor și dureros să vezi cum diferența se face doar din lipsa unui buget mai generos care să-mi ofere șansa de a mă pregăti pentru anumite curse specifice.”

Postarea de pe pagina de socializare are detalii despre ce presupune alergarea la mare altitudine.

”Câteva exemple: ambele curse au ajuns la altitudini foarte mari, 3500 și 4300 de metri față de nivelul mării. Adversarele au ajuns cu multe zile înainte (împreună cu parte din stafful lor) sau erau din zonă, și nu puteam compara aclimatizarea mea cu a lor. Ținând cont de faptul că avem o “viață” sportivă destul de scurtă, ajungem și la partea financiară, unde rivalele mele câștigă mii de euro, iar eu îmi sponsorizez deplasările uneori sau măcar parte din cheltuieli. Asta nu m-a descurajat să lupt de la egal la egal cu ele, și consider că ultima cursă am pierdut-o pe nedrept, ținând cont că doar cu 3 kilometri înainte de sosire am greșit traseul (aproape 900 de metri) pentru a treia oară, și tot avansul meu, pentru care muncisem din greu, s-a năruit. Totodată, cu el și moralul meu, însă am avut puterea să mă adun și să revin pe traseu. Știam că acasă sunt foarte mulți care mă urmăresc și susțin. Nu puteam să renunț la luptă așa ușor. Am terminat pe locul 3, poate prea puțin sau foarte mult, dar ce e sigur e că a fost muncit și obținut cu multă voință și încăpățânare.”

Mădălina Florea face planul pentru viitorul eveniment!

”În mai puțin de o lună, mai exact pe 19-20 octombrie, este finala Golden Series, în Italia. Acest eveniment va fi difuzat pe Eurosport și poate fi o oportunitate excelentă de promovare a logo-ului tău! Este o încercare de a atrage noi sponsori alături de mine în această aventură și o oportunitate foarte bună de promovare… win-win. În general, din discuțiile purtate cu adversarele mele, ele au planul bine stabilit pentru această finală, pe când eu nu. Nu știu încă unde mă pot antrena și în ce condiții. Este aproape final de sezon și am acoperit foarte multe cheltuieli în pregătire/competiții (3 etape de Cupă Mondială WMRA by IAFF, Campionatul Mondial, 3 etape de Golden Series).Am nevoie de susținere pentru a performa la nivelul la care îmi doresc și pentru a demonstra că sunt capabilă! Mulțumesc celor care m-au susținut până acum și vă aștept cu drag în echipa mea pe cei dornici de a scrie împreună noi pagini frumoase ale acestui sport!”

Pe AIMX  citiți și articole din natație!

Autor: Ovidiu Pețenghea