Mădălina Florea termină pe locul 2 la Trofeo Nasego în cadrul Cupei Mondiale

0
202
Mădălina Florea termină pe locul 2 la Trofeo Nasego în cadrul Cupei Mondiale
sursa Facebook, credit foto Marco Gulberti

Mădălina Florea termină pe locul 2 la Trofeo Nasego în cadrul Cupei Mondiale. Andrea Mayr din Austria a câștigat în 1:46:06. Mădălina a alergat în 1:46:56. Top 3 a fost completat de Joyce Muthoni din Kenya.

Mădălina Florea termină pe locul 2 la Trofeo Nasego 21 de kilometri cu 1000 metri diferență de nivel. Declarație!

”Atmosfera minunată, încrederea și susținerea pe care am simțit-o astăzi, m-au făcut să îmi depășesc limitele și să stabilesc un nou record persoanal, cu aproximativ 5 minute mai rapid decât anul trecut. Abia aștept să ne revedem la anul, pentru că această experiență a fost cu adevărat specială! Mulțumesc familiei, iubitului meu, intregului personal MedySportLine si d.Dr Vasile Osean, antrenorului si tuturor celor care au fost alături de mine și care mă susțin necondiționat de fiecare dată, indiferent de rezultat!”-a postat Florea Madalina.

În această vară, Mădălina Florea a obținut un alt rezultat de top la Sierre-Zinal. Kiriago Philemon Ombogo a câștigat, iar Laukli Sophia a fost cea mai rapidă. Cu al șaptelea timp, Mădălina Monica Florea e în topul mondial.

Mădălina Florea obține un rezultat de top la Sierre-Zinal. Declarație

Mădălina Florea obține un rezultat de top la Sierre-Zinal. Întrecere mondială de alergare montană, la cea de-a 50-a ediție.

”Locul 7 la Sierre-Zinal ( 31km. + 2200) – 3h06’) în acest weekend, am avut oportunitatea de a alerga în una dintre cele mai emblematice curse de alergare montană la nivel mondial. Cursa a sărbătorit, de asemenea, cea de-a 50-a ediție, având la start participanți din peste 60 de țări. A fost o cursă extrem de provocatoare și plină de schimbări de stări, trecând de la agonie la extaz în cele 3 ore de fugă, neavand experienta. A fost o experienta unica din care am avut foarte multe de invatat si prefer sa nu enumar lucrurile negative si sa raman doar cu lucrurile pozitive.Multumesc Golden Trail SeriesSierre-Zinal ca mi-ati oferit ocazia sa iau parte la acest eveniment minunat care nu poate fi descris in cuvinte atmosfera trăită.” A postat după eveniment, Mădălina.

Pe AIMX  citiți și mai multe articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor: Ovidiu Pețenghea