Mara Guler si Razvan Farkas au avut evolutii stralucitoare la Campionatele Nationale ale Austriei de 24 de ore de alergare

229

Ultramaratonistii Mara Guler si Razvan Farkas au participat in acest weekend la Campionatele Nationale ale Austriei de 24 de ore de alergare. Concursul a fost organizat in localitatea Bad Blumau. Ambii au reusit performante foarte bune. Mara a castigat concursul feminin chiar in fieful austriecilor, iar Razvan a terminat pe locul al doilea la masculin, dar si-a spulberat propriul Personal Best.

Mara Guler a fost cea mai buna concurenta de la Campionatele Nationale ale Austriei de 24 de ore de Alergare

Startul concursului s-a dat sambata dimineata la ora 11, ora Romaniei. Traseul a fost o bucla de 1181 de metri. Ultramaratonista din Timisoara a impresionat in Austria si a strans 222,279 de kilometri. A fost la doar 7 kilometri de a dobora recordul national care ii apartine tot ei: 229,232 km ( 27 octombrie 2019, Campionatul Mondial de 24 de ore de alergare, Albi, Franta). A doua in clasamentul feminin a fost tot o alergatoare in varsta de 43 de ani: Karin Augustin: 218, 81 de kilometri.

Mara Guler

Razvan Farkas, cel mai valoros rezultat al carierei

Razvan avea de luat o revansa fata de el insusi chiar de la Mondialul din Franta. Parea mai hotarat ca niciodata sa faca un concurs mare. In exclusivitate pentru aimx.ro el a vorbit inainte de Nationalele Austriei. Interviul il puteti gasi aici.

Timisoreanul a oprit ceasul la 233,90 de kilometri. Mai avea doar 11 kilometri pana la recordul national detinut de Florin Ionita: 244,45. Si-a batut insa Personal Bestul sau cu 10 kilometri. Data din anul 2018, de la S24H Timisoara: 223,310.

Vom reveni cu reactii!

Tot pe aimx.ro poti citi si despre victoria lui Robert Hajnal in Grecia, aici!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire