S-a impartit dreptatea! Robert Hajnal a fost desemnat castigator dupa o noapte de deliberari

510

A fost nevoie de o dupa amiaza si o noapte pentru a se afla castigatorul celei de-a noua editii a ultramaratonului Olympus Mythical Trail. Organizatorii au fost pusi in incurcatura dupa ce grecul care conducea concursul a ajuns la finish primul, dar cu doar cativa kilometri inainte de final a „luat” o scurtatura, fara sa-si dea seama. Dupa mai multe deliberari, la premiere, romanul Robert Hajnal a urcat pe prima treapta a podiumului. Fotios Zisimopoulos a fost descalificat.

Locul 1 si record de cursa pentru Robert Hajnal

Alergatorul de 30 de ani a reusit un timp excelent: 13 ore, 34 de minute si 51 de secunde. Este si noul record al cursei. Nimeni nu a mai coborat sub 14 ore la Olympus. Robert s-a pregatit timp de 13 saptamani pentru acest ultramaraton si a venit din timp in Grecia pentru a se acomoda cu traseul.

Robert Hajnal, locul 1 la Olympus Mythical Trail

Locul al doilea i-a revenit lui MOYSIS FOLTOPOULOS in 14 ore, 42 de minute si 2 secunde, iar pe 3 a sosit tot un grec FILARETOS BOUKIS, 15 ore, 50 de minute si 6 secunde.

Dorian Ioan Buda a fost al doilea cel mai bine clasat roman. A intrat in TOP 20, pe locul 19. Timpul sau: 20 de ore, 3 minute si 21 de secunde. Antrenat de Robert Hajnal, Peter Schuller a incheiat primul sau ultra de peste 50 de kilometri pe locul 25, in 20.44.54. A fost foarte aproape de ce si-a propus. Un timp sub 20 de ore.

2 pozitii mai jos, pe 27, s-a clasat Paul Smereciuc. Acesta a juns la finish in 21.03.10. Inca doi romani au mai patruns in TOP 50: Razvan Morariu si Costica Anghel. Ultimul, in varsta de 53 de ani, a urcat pe podium la categoria sa de varsta. Locul 3 cu un timp de 21.43.08. Rezultatele complete le puteti gasi aici!!!

Reactia lui Robert Hajnal imediat dupa finishul la Olympus Mythical Trail o gasiti in exclusivitate pe aimx.ro, aici!!!

Autor: Vlad Lucian Arhire