Maria Grigoriu face recorduri la Haltere! Aflati cate kilograme ridica

374
Maria Grigoriu face recorduri la Haltere! Aflati cate kilograme ridica

Maria Grigoriu face recorduri dupa ce a castigat la toate cele 3 probe la haltere: smuls , aruncat si total! Maria Luana a avut 90 de kilograme la smuls , 117 kg la aruncat ( record national de under20) si 207 la total, de asemenea record. Maria Luana Grigoriu a concurat la categoria 71 kg, J1, fiindca este nascuta pe 07.02.2000. In acest an reprezentanta clubului Rapid a castigat si Cupa Romaniei de Seniori. Concursul a fost organizat in incinta salii de atletism Ioan Soter din Bucuresti.

Maria Grigoriu face recorduri dupa antrenamente care ajung si la 10 sesiuni pe saptamana.

”Singura nemultumire a mea a fost ca am ridicat putin mai greu decat de obicei. Am o miscare mai curata care nu mi-a iesit , in schimb am compensat cu psihicul. Am ramas tot timpul motivata. Motivatia mi-o gasesc in gandirea pozitiva. Sunt in fiecare zi optimista. Ma descurajez foarte greu.”-Maria Grigoriu

Maria Luana Grigoriu a vorbit pentru AIMX despre programul de antrenament.

Maria Grigoriu face recorduri la Haltere! Aflati cate kilograme ridica„Intr-o zi de antrenament normala, ma trezesc la ora 8.30, mananc, merg la antrenament la ora 11. Este un antrenament bazat pe exercitii de forta. Dupa masa de pranz, ma odihnesc si la ora 17.30 mai am un antrenament in care lucram la tehnica pentru smuls si aruncat. Dupa toate astea iau cina si ma odihnesc sau ma recreez. Fac in jur de 10 antrenamente pe saptamana, uneori si duminica.”-Maria Grigoriu

Anul trecut la Mondiale, Grigoriu a trecut de la extaz la agonie dupa doua minute in care s-a vazut cu medalia castigata! Detalii aici! Grigoriu a urcat pe treapta a treia a podiumului la Europene la doar 18 ani!

„Bronzul” a ambitionat-o pe Maria Grigoriu!

Sportiva reusea la doar 15 ani in 2015 sa devina campioana a Romaniei.

Pe AIMX puteti citi si care sunt pregatirile atletului hotarat sa coboare sub doua ore pe distanta maratonului. Articolul este AICI!

Autor: Ovidiu Pețenghea