Maria Luana Grigoriu câștigă medalii la haltere și bob! Urcă din nou pe podium

0
227
Maria Luana Grigoriu câștigă medalii la haltere și bob! Urcă din nou pe podium

Maria Luana Grigoriu câștigă bronz la Cupa României de bob și bronz la Campionatul Național de Seniori la bob!

Maria Luana Grigoriu câștigă medalii la haltere și bob! Urcă din nou pe podium

Maria Luana Grigoriu câștigă atât în sală cât și pe pistă. E dublă medaliată la întrecerile de bob după evoluția la haltere, sport la care va continua să evolueze.

Anul trecut la haltere, Maria Luana Grigoriu era pe podiumul de premiere la haltere. A fost pe doi la Naționale. Concursul a fost câștigat de Anca Grosu de la Clubul Sportiv Botoșani. Pe trei s-a clasat Marinela Moroșan de la CSM Onești.

Maria Luana Grigoriu revine cu poftă de medalii la Haltere

Maria Luana Grigoriu era pe doi la întrecerea pe care a considerat-o test pentru Europenele de Haltere.

”După 2 ani de pauză am concurat la Naționale de seniori.

În 2019, Maria Luana Grigoriu, rapidista ajungea la final de sezon, cu argint si bronz la Campionatele Europene de haltere pentru juniori și tineret la Bucureşti. Maria a obtinut argint la aruncat şi bronz la total. În 2018 a câștigat bronz la aruncat.

A câștigat toate întrecerile interne. Maria a fost pe 4 la Mondiale. La Europene a urcat pe podiumul de premiere și se gândeste la Jocurile Olimpice din 2024.

Sportiva reușea la doar 15 ani, în 2015 să devină campioană a României.

Maria a avut și episoade neplăcute în carieră:

„La Campionatul Mondial de Juniori de la Tashkent  mi s-a facut o mare nedreptate . Am aruncat 114 kilograme , la a treia incercare si urma sa fiu vice-campioana mondiala la acest stil . Eu și antrenorii mei eram foarte fericiti , dupa care concursul s-a oprit și juriul a decis ca incercarea mea este nereusita . Toti oficialii delegatiei noastre , in frunte cu domnul Nicu Vlad au contestat decizia si le-au aratat celor din juriu filmarea cu ridicarea mea. Din pacate nimeni nu a vrut sa se uite. Au presupus ca a fost o eroare tehnica. Dar eu nu am comis-o. Este greu sa accepți un astfel de esec! Am pierdut o medalie si nu a fost pe mana mea . Trecusem de la extaz la agonie , dar acum sunt mult mai motivata si sunt sigura ca medalia aceea va fi a mea !”

Pe AIMX  citiți și articole din natație!