Andrei Anghel este premiat pentru evoluția în bazin și în afara lui

0
216
Andrei Anghel este premiat pentru evoluția în bazin și în afara lui

Andrei Anghel este premiat pentru evoluția la 50m spate, realizând timpul de 23″12 secunde(887 puncte FINA), care este și personal best.

Andrei Anghel este premiat pentru evoluția în bazin și în afara lui

Andrei Anghel este premiat la Bazinul Olimpic Târgoviște. Are și diplomă pentru bune practici în nutriție.

În spatele campionului este o echipă de specialiști coordonată de domnul profesor Marius Grigore. Andrei are o prezență în semifinalele Mondiale(cu al 7-lea timp mondial al seriilor). Andrei Anghel progresează în proba 50 metri spate, realizând timpul de 23″12 secunde(887 puncte FINA), care este și personal best.

Din echipă fac parte Bogdan Stroe, Liviu Vlasceanu, doamna psiholog Florentina Tonita și preparatorul fizic Alexandru Bombaru .

Nutriționiști în diverse etape de pregătire: Marcella Salles Amar , Bob Seebohar și Serban Damian .

Andrei Mircea Anghel are și diplomă de bune practici în nutriție.

Concursul de înot Cupa Rotary 2023 s-a încheiat pentru Andrei Anghel legitimat la CSM București cu cea mai bună performanță din concurs în clasamentul general masculin conform tabelei internaționale de punctaj FİNA și cupa pentru cel mai bun punctaj la categoria seniori.

Andrei Anghel și Robert Glință au înotat în serii la Campionatul Mondial de Natație din Australia. Andrei a câștigat seria a 2-a la 50 metri fluture! Cu al 40- lea timp la general s-a oprit în calificări!

Andrei Anghel și Robert Glință au înotat în prima zi la Mondialul din Australia

Andrei Anghel și Robert Glință au evoluat în prima zi la Mondialul de Natație de la Melbourne. La competiție a evoluat și David Popovici!

Robert Glință s-a oprit în serii la 100 metri spate. Campionatul Mondial de înot în bazin scurt (25 metri) pentru seniori (13-18 decembrie 2022) l-a găsit pe Robert în seria a șasea a probei de 100 metri spate și a terminat cele patru lungimi de bazin cu timpul de 52.65, unul care nu îi permitea să evolueze în semifinale. 

Despre retragerea lui Robert citiți aici!

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea