Marian Ivana castiga finala de Pentatlon Modern la Bucuresti

0
1116
Marian Ivana castiga finala de Pentatlon Modern la Bucuresti
Marian Ivana castiga finala Campionatului National dupa o evolutie buna la calarie, inot, scrima, tir si alergare. Intrecerea a inceput cu proba de calarie, joi 21 iunie apoi sambata au fost programate celelalte 4 probe. S-a inceput cu inot de dimineata 200 metri liber. In jurul pranzului a fost programata proba de scrima( spada ).
„Am tras cate 4 tuse fiecare cu fiecare. Apoi am avut proba combinata care include 4×800 metri incepand cu tirul si terminand cu alergarea. La calarie am facut punctaj maxim toti concurentii. Sambata am plecat de la egal la egal. La inot am fost al 2-lea la scrima, al 2-lea iar la alergare.” 

Marian Ivana castiga finala desi a plecat cu un mic handicap.

Marian Ivana castiga finala de Pentatlon Modern la Bucuresti„Am avut doua secunde fata de primul ( la ultima proba , la proba combinata se pleca cu handicap , se calculeaza punctele obtinute la celelalte probe si se transforma in secunde). Fiecare pleca avand  un mic dezavantaj fata de sportivul mai bine clasat, in functie de punctele acumulate pana atunci. Pe parcurs am revenit si am reusit sa castig titlul de campion national la juniori si la seniori.”
Calasamentul la juniori : locul 1 Marin  Ivana  ( CSA Steaua Bucuresti). Locul 2 Mihai Botici (CS. Olimpia Bucuresti). Locul 3 Alexandru Manea ( CS. Olimpia Bucuresti).
Clasamentul seniori : Locul 1 Marian Ivana. Locul 2 Mihai Botici. Locul 3  Daniel Dobrica ( CS. Olimpia Bucuresti ).
”Vreau pe aceasta cale sa le multumesc tuturor , in special familiei mele , antrenorului meu Toader Adrian si clubului CSA Steaua Bucuresti, preum si sponsorilor.”

Marian Ivana castiga finala si la stafeta.

”S-au tinut intreceri si la stafete. La masculin unde am concurat alaturi de colegul si prietenul meu foarte bun Dan Bobric.  Am reprezentat clubul CSA Steaua Bucuresti. Probele la stafeta au fost impartite pe jumatate la fiecare sport in parte pentru fiecare membru.”
Clasamentul seniori stafeta : Locul 1 CSA Steaua Bucuresti. Locul 2 CS Olimpia Bucuresti. Locul 3 CS Olimpia Bucuresti 2.
„Vreau sa-i multumesc colegului meu Dan Bobric alaturi de care am facut o echipa de exceptie. Vreau sa multumesc si organizatorilor FRNPM si CS Olimpiada Bucuresti. pentru acest eveniment sportiv minunat”
Autor: Ovidiu Pețenghea