Medalii de argint și bronz pentru Daniel Crista în proba de Omnium la Hong Kong.

0
110
Medalii de argint și bronz pentru Daniel Crista în proba de Omnium la Hong Kong.

Medalii de argint și bronz pentru Daniel Crista în proba de Omnium la Hong Kong International Track Cup, competiție UCI C1. Daniel are ca obiectiv calificarea la Jocurile Olimpice de la Paris în 2024, unde doar 21 de sportivi se califică la întrecerea de Velodrom. Daniel Crista adună rezultate de referinţă pe plan internaţional!

Medalii de argint și bronz pentru Daniel Crista! Declarație după evoluția din Hong Kong.

”A fost destul de greu cu fusul orar și acomodarea cu temperatura ridicată, dar spre finalul cursei am reușit să am mai multă energie decât restul și de pe locul 6 am ajuns pe locul 2. Urmează o serie de curse pe șosea și Campionatul Național de șosea și contratimp.”

Anul trecut, în mai, Daniel Crista a fost în acțiune pe velodrom la Cupa Mondială din Canada, după ce a făcut tratament cu antibiotice din cauza unei infecții în gât! Anterior, Daniel a participat la Tissot UCI Track Nations Cup Milton în Canada. La Scratch a obținut locul 19. La proba Individual Pursuit ( 4000m contratimp) a fost pe locul 12.

Daniel Crista este câștigător Men Elite Points și a fost pe doi la proba Men Elite – Elimination în Israel. Afrasinei Valentin a fost pe locul 3 la proba Junior Men – Elimination anul trecut, în martie.

Daniel Crista a câștigat proba de urmărire individuală (4000 metri) la Cali și este hotărât să câștige în continuare. Ciclistul bănățean născut la Reșița a ajuns în top 4 mondial. Cele două medalii de aur cucerite la Cupa Mondială din Columbia au fost principalele repere în seria succeselor din 2021.

foto: Facebook Daniel Crista

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea