Medalii la Openul Bulgariei pentru Romania la tenis de masa

254
Medalii la Openul Bulgariei pentru Romania la tenis de masa

Medalii la Openul Bulgariei Romania la tenis de masa. Sunt 16 sportivi tricolori la Panagyurishte. La feminin au intrat sa joace Irina Ciobanu, Adina Diaconu, Andreea Dragoman, Daniela Dodean Monteiro, Bernadette Szocs si  Elizabeta Samara. La masculin au jucat Ovidiu Ionescu, Adrian Crișan, Cristian Pletea, Rareș Șipoș. De asemenea au intrat la masa Alexandru Manole, Alin Spelbuș, Florin Spelbuș, Alexandru Cazacu, Paul Mladin si  Cristian Chiriță.

Medalii la Openul Bulgariei pentru Romania obtinute de Bernadette Szocs. Sportiva este medaliata atat la dublu feminin, cat si la dublu mixt, unde a facut echipa cu Ovidiu Ionescu.

Medalii la Openul Bulgariei pentru Romania la tenis de masaBernadette Szocs si Ovidiu Ionescu au trecut de tandemul Natalia Bajor/Marek Badowski (Polonia) cu 3-1. A urmat un succes si mai clar, 3 la 0 cu tandemul Daeseong Cho/Yubin Shin (Coreea de Sud). Bernadette Szocs si Ovidiu Ionescu au fost invinsi in semifinale de tandemul Yang Wu/Yang Wu (China) cu 3 la 1.

Bernadette Szocs a facut echipa cu Sofia Polcanova (Austria). In optimi fetele au trecut de tandemul Pauline Chasselin/Laura Gasnier (Franța).Scor 3-2. In aceeasi faza Daniela Dodean Monteiro si Elizabeta Samara au castigat cu 3 la 0 in fata tandemului Barbora Balazova (Slovacia)/Hana Maletova (Cehia). Daniela s-a oprit in sferturi unde impreuna cu Elizabeta Samara au fost invinse cu 3 la 0 de chinezoaicele Xiangtong Chen/Jiayi Li.

Bernadette Szocs si Sofia Polcanova (Austria) au trecut de  Galia Dvorak/Sofia-Xuan Zhang (Spania) cu 3-0. In semifinale au fost invinse de chinezoaicele  Yuting Gu si Zi Mu cu 3 la 1.

La dublu masculin  Alexandru Manole si Alin Spelbuș  au pierdut in fata tandemului Teodor Alexandrov/Denislav Kodjabashev (Bulgaria) 0-3. Cristian Pletea si Rareș Șipoș au fost invinsi de Anton Limonov si Yaroslav Zhmudenko (Ucraina) 2-3. Alexandru Manole si Alin Spelbuș au castigat contra tandemului  Simon Arvidsson/Elias Ranefur (Suedia) 3-2. In turul doi preliminar romanii au fost invinsi de Anton Limonov si de Yaroslav Zhmudenko (Ucraina) 3-1.

Sursa Federatia Romana de tenis de masa