Regulament incalcat grav la Triatlon! Aflati pedeapsa incasata pe site!

331
Regulament incalcat grav la Triatlon! Aflati pedeapsa incasata pe site!

Regulament incalcat grav la Triatlon! Jess Learmonth şi Georgia Taylor Brown ar fi trebuit sa ofere stirea momentului! O veste care sa faca inconjurul planetei pentru restabilirea increderii in umanitate, nu pentru a ilustra o stire seaca despre doua atlete descalificate! Britanicele Jess Learmonth si Georgia Taylor-Brown au fost descalificate de la World Triathlon Olympic in Tokyo.

Regulament incalcat grav la Triatlon !Da, doua sportive britanice au trecut linia de sosire tinandu-se de mana la proba de triatlon care urma sa le califice la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Fetele au dominat cursa! Au alergat umar la umar fara ca rivalele sa le puna in pericol suprematia.

Si-au reglat ritmul una de la cealalta, iar pe ultima suta de metri au comis „delictul” : nu au vrut sa se transforme brusc in competitoare insetate de victorie! Au refuzat sa se imbranceasca spre finish!

Acum Jess Learmonth şi Georgia Taylor Brown vor privi de la televizor Jocurile Olimpice, desi au fost cele mai bune. Asta pentru ca membrii Uniunii Triatlonului International au considerat ca ambele nu au dat totul pentru victorie.

Intr-o lume plina cu sportivi dopati care scapa „miraculos” de controale ani la rand. Intr-un univers al sportului cu meciuri trucate. Intr-o lume in care sunt sportivi cu un comportament grobian ( vezi Nick Kiyrios la tenis). Intr-o lume in care activeaza oficiali ai federatiilor din toate sporturile asupra carora planeaza suspiciuni de frauda, s-au gasit vinovatii!

Fetele au incalcat „grav” regulamentul si trebuia sa fie puse la locul lor!

Poate daca ar fi avut inimile la locul lor, oficialii care flutura linistiti regulamente in fata ochilor nostri ar fi gandit in spiritul competitiei si in context.

Asa arata regulamentul scris in urma caruia britanicele au fost descalificate Regulament incalcat grav la Triatlon! Aflati pedeapsa incasata pe site!

 

AIMX va prezinta evolutia sportivilor romani la Triatlon! Gasiti articole dedicate reprezentantilor tarii noastre in competitii internationale aici!

Autor: George Vila