Medalii pentru Romania la Campionatul Balcanic Masters in Sala din Turcia

597
Medalii pentru Romania la Campionatul Balcanic Masters in Sala din Turcia

Medalii pentru Romania la Campionatul Balcanic si recorduri pentru delegatia tricolora. Rezultate deosebite adunate pentru Adrian Neagu cu record balcanic la M60. Adrian Mladinoiu s-a remarcat la Lungime. A sarit 5.99 si a facut record balcanic. Adina Gheorghiu a castigat la 60m plat si 200m plat. Daniel Marinescu s-a impus la saritura cu prajina. Urmeaza Mondialele peste doua saptamani.

Medalii pentru Romania la Campionatul Balcanic Masters in Sala din Turcia!

Adina Gheorghiu are o evolutie constant buna la Nationale, la Campionatul Balcanic si cu sperante pentru Mondiale. De asemenea Adrian Neagu ramane un reprezentant important al Romaniei pe plan international.  Mihaela Loghin nu a concurat la Campionatul Balcanic dar este medaliata si detine recordul la mondiale la aruncarea greutatii si are ambitii pentru Campionatele Mondiale de la Torun, in Polonia. Intrecerile sunt programate intre 24 si 30 martie.

Cosmin Lupu la Lungime are titlu cucerit la Nationale si la Campionatele Balcanice, e vicecampion european si merge la Mondiale.

Medalii pentru Romania la Campionatul Balcanic Masters in Sala din Turcia„Am venit pe locul doi la medalii si suntem la general, in urma medaliilor cucerite la toate editiile pe primul loc la general! Dupa Turcia la Campionatul Balcanic de Sala, Romania a incheiat pe locul doi la numarul de medalii castigate la editia din acest an.”-Profesor Robertino Tănase-Președinte al Asociației Balcanice de Atletism Masters.

In urma cu un an la Campionatul European Masters de la Madrid, Adrian Neagu a deschis seria castigatoare cu un bronz la saritura in lungime (categoria de varsta 60 de ani). Lupu Cosmin a castigat medalia de argint in aceeasi proba dar la categoria de varsta 40 de ani.

Au fost doua medalii castigate la Campionatul European  de atletism Masters si in a doua zi de la Madrid.

Cel mai bun rezultat pentru Romania, dupa 3 zile a ramas in urma evolutiei Florinei Marin care a castigat concursul la lungime (categoria 40 de ani). A fost un concurs foarte bun pentru reprezentantele Romaniei fiindca pe locul doi a terminat Nicoleta Busuioc.

Adina Gheorghiu a cucerit medalia de argint la  60m. tot la categoria  40 de ani. Florina Marin a terminat pe 3 si era singura reprezentanta a Romaniei cu doua medalii castigate la Madrid pana vineri.

Adina Gheorghiu a egalat-o la numarul de medalii pe Florina. Cu primul timp in finala la 200m, Adina  a intrat cu o noua sansa la podium si a ocupat locul 2.

Doua medalii castigate la Europeanul de Atletism Masters la Madrid si pentru Nicoleta Busuioc.

Dupa medalia de argint castigata la lungime, Nicoleta Busuioc a devenit vicecampioana europeana si la Pentatlon (categoria 40 de ani).

Margareta Anton a devenit vicecampioana europeana la aruncarea sulitei.(categoria 50 de ani).

In cadrul Adunarii Generale a Asociatiei Balcanice de Atletism Masters ce s-a reunit la Celje, Slovenia in data de 21 septembrie 2018 Romania si-a prezentat candidatura pentru a organiza Balcaniada de Atletism Masters in Aer Liber 2019 la Bucuresti pe Stadionul “Iolanda Balas Soter” in perioada 19-23 septembrie.