sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXMedalii pentru România la tenis de masă la Linz și Doha

Medalii pentru România la tenis de masă la Linz și Doha

sursa Facebook, Federația Română de Tenis de Masă

Medalii pentru România la tenis de masă la Linz și Doha. Prima medalie tricoloră la WTT Star Contender Doha 2024 a fost în proba de dublu mixt! Bernadette Szocs și Ovidiu Ionescu au fost premiați în Qatar.

Locul al treilea pe podium a fost stabilit după provocarea din penultimul act, în fața chinezilor Lin Shidong și Kuai Man, medaliații cu bronz mondial la Durban, în 2023. Tricolorii au cedat meciul, scor 0-3 (6-11, 9-11, 3-11) la Doha.

La Linz, tricolorii sunt pe podium la U13, în proba de simplu! Maria Stoian și David Toro au fost sportivii care au avut cel mai bun parcurs din grupe și până în fazele superioare ale competiției din Austria anunță Federația Română de Tenis de Masă.

La U13 simplu feminin, Maria Stoian s-a calificat din grupe și a mai bifat o victorie pe tablou, contra sportivei Ilvi Ulrich (Elveția), scor 3-1, pentru calificarea în semifinala cedată contra sportivei Umi Nakada (Japonia), scor 0-3.

În concursul masculin de la U13, David Toro a dominat grupa din care a făcut parte, cu 3-0 pe linie în cele trei meciuri, și a continuat entuziasmant până în semifinala cu Peadar Sheridan (Irlanda), pe care a pierdut-o, scor 3-1.

Sursa Federația Română de Tenis de Masă.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor-Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE