sâmbătă, martie 2, 2024
AcasăFII DE NEOPRITȘtiri AIMXAlexandra Predescu a obținut medalia de bronz în Germania

Alexandra Predescu a obținut medalia de bronz în Germania

sursa Facebook, Federatia Romana de Scrima

Alexandra Predescu a obținut medalia de bronz în Germania la etapa de Cupă Mondială, Weißer Bär von Berlin.

Alexandra a ieşit din grupe cu patru victorii din şase meciuri disputate. S-a calificat pe tabloul preliminar, de 128, unde a dispus de Konstanze Grabher din Austria, cu 15-8.

Pe tabloul principal, Alexandra Predescu a trecut de Patricie Proksikova din Cehia cu 15-11. A învins-o pe Alessia Pizzini din Italia cu 15-13 în 16-imi. A învins-o pe Emilia Rossatti din Italia cu 12-10 în optimi. A trecut de Noemi Moeschlin din Elveţia cu 15-10 în sferturi.

Conform Federației Române de Scrimă toate cele șase sportive tricolore participante la concursul „Ursul Alb din Berlin” au trecut de grupe. În turul preliminar, de 128, al tabloului au ajuns cinci spadasine din România, iar Greta Vereș a mers direct pe tabloul principal, de 64.

Renata Axinte s-a calificat pe tabloul principal, după 15-8 cu Antonia Neu (Germania). Aceeași performanță a reușit-o și Alexandra Predescu, victorioasă cu 15-8 în fața austriecei Konstanze Grabher.

Mihaela Leonte (14-15 cu spaniola Helena Linares), Emma Șonț (14-15 cu Luise Ziegler, din Germania) și Andrada Ghica (10-15 cu croata Andrea Majdandzic) au fost eliminate în turul preliminar.

În primul tur al tabloului principal, Renata Axinte a cedat cu 9-15 la ucraineana Emily Conrad.

În 16-imi, Alexandra a eliminat-o pe Alessia Pizzini (Italia), cu 15-13, iar în optimi a trecut cu 12-10 de o altă reprezentantă a Italiei, Emilia Rossatti.

Greta Vereș a pierdut în primul tur al tabloului principal, 14-15 cu letona Sofija Prosina, și s-a clasat pe locul 35. Renata Axinte a încheiat pe poziția 49,  Andrada Ghica pe 66, Emma Șonț pe 68, iar Mihaela Leonte pe 70.

Pe AIMX  citiți și articole despre români implicați în competiții de alergare. Detalii aici!

Autor-Ovidiu Pețenghea

DIN ACEEASI CATEGORIE
- Reclamă -

CELE MAI POPULARE