Mesajul Larisei Iordache și rezultatele românilor marți 3 august la Jocurile Olimpice

192
Mesajul Larisei Iordache și rezultatele românilor marți 3 august la Jocurile Olimpice
sursa Larisa Iordache, COSR TEAM ROMANIA

Mesajul Larisei Iordache după ce a sperat până în ultimul moment că va putea participa în finala de la bârnă. Larisa a transmis un mesaj emoționant tuturor celor care au susținut-o necondiționat.

Mesajul Larisei Iordache a emoționat România!

„Nu vom înțelege niciodată de ce drumul pe care ni-l alegem este atât de dur cu noi în unele momente când ai nevoie să te lase să mergi liniștit spre ce vrei tu să faci.

Am încercat și am sperat până în ultima clipă pentru această finală olimpică. Din păcate, iar, drumul meu este împietrit… durerea asta de la gleznă pe care o simt este peste limita mea de suportabilitate ca om.

Am vrut să o fac pentru mine. Pentru mine si pentru ființa care m-a împins pe drumul acesta, care din păcate nu mai este lânga mine și nu mai pot obține un cuvânt de încurajare de la ea… Însa știu că am iubirea necondiționată a familiei mele. Vă iubesc!

Este greu, greu… pentru că de data asta chiar am crezut că o să fie bine totul.Însă drumul nu se oprește aici cu această șansă nefructificată.

Mesajul Larisei Iordache și rezultatele românilor marți 3 august la Jocurile Olimpice
sursa Larisa Iordache foto Cristian Nistor

Momentan pun puțină pauză și o iau de la capăt când o să fiu pregatită să reiau totul din punct de vedere psihic cât și fizic.*Antrenorilor mei vreau să le spun că îi iubesc pentru că indiferent de situație ei au crezut în mine și în tot ceea ce am făcut. Și pentru că au pornit cu mine pe drumul acesta, chiar când nu aveam pe nimeni lânga noi.
Și vă apreciez pe voi, pe cei ce au sperat și m-au încurajat” – Larisa Iordache.

Vești bune au venit de la atletism! Bianca Ghelber a aruncat 74.18 metri, stabilind un record personal la aruncarea ciocanului, și a fost pe locul 6 în finală.

Sportivii Victor Mihalachi şi Cătălin Chirilă au ocupat locul 5 în finala probei de canoe dublu pe distanţa de 1.000 de metri,

Sportiva Kriszta Incze va evolua în recalificări, la lupte feminin, la categoria 62 kilograme, la Jocurile Olimpice de la Tokyo. Incze a fost eliminată în sferturi, însă adversara sa,  Aisuluu Tinibekova din Kîrgîstan, a ajuns în finală. Astfel, miercuri dimineaţă, în recalificări, Krizsta va lupta împotriva Anastasiei Grigorjeva din Lituania.

Rareş Toader a aruncat 19.81 metri din prima încercare, pe a doua a depăşit-o, iar a treia a măsurat 19.41 metri, insuficient însă pentru calificarea în finală. Ca urmare, Rareş Toader s-a clasat pe locul14 în grupa A.

Pe AIMX aflați aici  vești despre sportivii României care participă la Tokyo!