Rezultate ale românilor luni 2 august la Jocurile Olimpice din Japonia

175
Rezultate ale românilor luni 2 august la Jocurile Olimpice din Japonia
Sursa COSR, credit foto Cristian Nistor

Rezultate ale românilor luni 2 august la Jocurile Olimpice! Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi au obținut calificarea în semifinalele probei de Canoe dublu – 1000 metri, din cadrul Jocurilor Olimpice de la Tokyo, Românii au ocupat locul cinci în seria a doua, au concurat în sferturi și și-au asigurat calificarea în semifinalele programate marți dimineață.

Rezultate ale românilor luni 2 august la Jocurile Olimpice. Cătălin Chirilă şi Victor Mihalachi vor evolua marți dimineață în semifinalele probei de Canoe dublu – 1000 metri!

Elizabeta Samara și Daniela Dodean au câștigat primul meci din sferturile turneului olimpic de tenis de masă, 3-2 cu reprezentantele Hong Kongului. Victoria a venit în prelungirile setului decisiv, după ce tandemul din România a salvat 3 mingi de meci!

Rezultate ale românilor luni 2 august la Jocurile Olimpice din Japonia

România a pierdut al doilea meci din sfertul de finală cu Hong Kong. Bernadette Szocs a fost învinsă de Kem Hoi Doo, scor 0-3 (5-11, 5-11, 6-11). Au urmat la masă Eliza Samara și Ching Ho Lee. Asiatica s-a impus în minimum de seturi. Daniela Dodean a fost învinsă tot cu 3 la 0 de Kem Hoi Doo.

Atleta Claudia Bobocea a încheiat cursa de 1.500 de metri cu timpul de 4:09.19, pe locul 11 în seria a doua. În semifinalele s-au calificat 12 sportive în urma timpilor din trei serii, astfel încât Claudia . Recordul olimpic al probei este deţinut de Paula Ivan, care a alergat la Seoul, în 1988, în 3:53.96.

Învins în optimi, Alin Alexuc Ciurariu a luptat pentru o șansă la medalie de bronz la lupte greco-romane, la categoria 130 kilograme. Cubanezuk Mijain Lopez Nunez, cel care l-a învins pe Ciurariu a ajuns în finală, astfel că Ciurariu a avut șanse la medalie. Ciurariu a luptat cu iranianul Amin Mirzazdeh, dar nu l-a învins, iar Amin va lupta pentru bronz cu turcul Kayapaal Riza.

Pe AIMX aflați aici  vești despre sportivii României care participă la Tokyo!