Mexx The Speed Skater domină întrecerile la Short track

138
Mexx The Speed Skater anunță Locul 2 mondial Team Sprint U23.

Mexx The Speed Skater domină concursurile pe gheață și pe asfalt. Este patinatorul antrenat de Bogdan Stănescu.

Mexx The Speed Skater domină întrecerile pentru titlurile naționale.

”Short track-ul a fost mereu pasiunea mea, mă simt extraordinar de câte ori concurez la această disciplină. Dragostea pentru viteză și adrenalină mă face să mă întorc cu drag și să îmi păstrez titlul de campion național. Am reușit și anul acesta! Iar cu asta, declar sezon 2022-2023 încheiat cu succes.”

Mex Nedelea este campion și la Poliatlon. Pe podium au urcat și Adrian Fierar, pe trei a fost Filip-Mihail Woicik și Mihaela Hogaș este medaliată!

”Am obținut locul 1 la probele de 500 de metri și 1500 de metri detașat. La proba de 3 kilometri am pierdut locul 1 la o diferență foarte mică de două secunde. Eu nu sunt specialist pe probele lungi însă am reușit să țin foarte foarte aproape de concurentul meu. De asemenea am pierdut și proba de 5 kilometri, însă diferența de timp cu care am fost bătut nu a fost suficientă pentru a pierde locul 1 în clasamentul general. Am reușit să îmi păstrez acest titlu și sunt foarte bucuros deoarece a fost o competiție cu adevărat grea.” a declarat Nedelea pentru AIMX!

Bogdan Stănescu este mulțumit de evoluția patinatorilor pe care îi antreneazăMex Nedelea este campion la Poliatlon. Declarația patinatorului

Bogdan Stănescu este mulțumit. Mex Nedelea este campion la Poliatlon și Mihaela Hogaș a urcat pe podiumul de premiere.

”Sunt foarte mulțumit de rezultatele sportivilor mei. Încă o dată au demonstrat faptul că sunt cei mai rapizi și cei mai valoroși patinatori de viteză ai României. Mihaela a câștigat la pas proba de 500 de metri confirmând faptul că este regina probelor de sprint. Devine și vicecampioană națională la 1500 metri, proba care nu îi este comună și nu se pregătește pentru aceasta distanță. Dar cu o tehnică de patinaj bună și multă ambiție rezultatele nu s-au lăsat așteptate. După marele succes din Cupele Mondiale, Mex nu s-a lăsat mai prejos și și-a apărat titlul de campion național absolut și sezonul acesta. Chiar dacă nu este un specialist al probelor de fond, ce să alergă în Campionatul Național, Mex și-a arătat încă o dată valoarea incontestabilă realizând timpi foarte buni atât la probele de viteză cât și de fond devenind campion național. După un sezon greu și dificil, ne întoarcem victorioși acasă! Mulțumiri clubului Csm Corona Brașov și Municipalității pentru tot sprijinul acordat. Fără susținerea lor, patinajul viteză din România era mult mai sărac în rezultate internaționale. ”

Pe AIMX citiți aici și despre un eveniment de alergare unic în România. La Reghin are loc cursa: Transylvania 6 Days!

Autor: Ovidiu Pețenghea