Mihaela Hogaș este prima care coboară sub 39 de secunde la o Cupă Mondială.

84
Mihaela Hogaș este prima care coboară sub 39 de secunde la o Cupă Mondială.
sursa foto Mihaela Hogaș Instagram

Mihaela Hogaș este prima româncă din istorie care coboară sub 39 de secunde la o Cupă Mondială. Patinatoarea Coronei Brașov a reușit performanța în cursa de 500 metri de la Cupa Mondială de la Heerenveen.

Mihaela Hogaș este prima româncă de la patinaj viteză cu un progres atât de rapid. La Cupa Mondială de la Heerenveen, Mihaela a făcut un nou record național.

Mihaela Hogaș demonstrează că antrenamentele intense pe care le face sub atenta supraveghere a lui Bogdan Stănescu își ating obiectivele.

Mihaela Hogaș este prima care coboară sub 39 de secunde la o Cupă Mondială.

„Chiar dacă a terminat pe locul 21, Mihaela a realizat ceva extraordinar pentru patinajul românesc. Asta ne dă încredere foarte mare în viitorul ei! Este clar că dacă nu avea pauza aceea destul de lungă de la antrenamente, din cauza Covid19, puteam spera la un timp şi mai bun. Una peste alta, noi suntem foarte mulţumiţi, pentru că la acest moment este pe un loc ce asigură calificarea la Mondiale pe probe.”-Bogdan Stănescu pentru CSM Corona Brasov.

În acest an Mihaela Hogaş a făcut un concurs bun și a terminat pe locul 11 Europenele de la Heerenveen. Braşoveanca a înregistrat un nou record naţional la 500 metri sprint la seniori. Mihaela Hogaş a fost singura reprezentantă a României calificată la Europenele din Netherlands. Mihaela continuă tradiția evoluțiilor la cel mai înalt nivel pe plan internațional pentru România. Sportiva antrenată de Bogdan Stănescu a fost prima tricoloră care a revenit, după o pauză de 7 ani la Europene.

„Sunt foarte fericită că am reuşit să fac noi recorduri personale şi să dobor recordul naţional la 500 metri. Această competiţie mi-a arătat încă o dată de ce sunt capabilă şi că sunt pe drumul cel bun. Recunosc, într-adevăr aveam aşteptări mai mari pentru că îmi doresc să concurez la nivelul meu maxim. Trebuie să trec repede peste asta şi să fiu conştientă şi de contextul actual.”-Mihaela Hogaș

Pe AIMX aflați aici și mai multe vești din sporturile de iarnă!

Autor Ovidiu Pețenghea